Фестивалі у Карпатах






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Катя
21-03-2012, 17:14:00
Публикация №_4949

Фестивалі у Карпатах Фото не доступно!
Кожен з нас хоч раз в житті побував в Карпатах і встиг оцінити надзвичайну красу цього регіону. Справді, цей куточок України виглядає неперевершено у будь-яку пору року. Тут завжди можна знайти заняття, яке відповідатиме зацікавленням і допоможе незабутньо провести час.
Не зважаючи на те, що відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ завжди був популярним серед туристів, сьогодні все більше людей вирішує поїхати в гори, щоб відвідати один із багато численних фестивалів. Народна музика, традиційний карпатський одяг, смачна місцева кухня, широко відома у всьому світі своїми стравами і великою кількістю напоїв – таке прекрасне поєднання можна знайти приїхавши на карпатські фестивалі. Побувавши на одному з них, Ви ніколи не забудете загадкову атмосферу гір і захочете знову поринути у різнобарвний вир справжнього гірського свята.
Щороку тисячі людей обирають фестивальний відпочинок у Карпатах. І недарма, адже в цьому регіоні проходить найбільша кількість різноманітних мистецьких заходів у всі пори року. Різдвяні свята, тематичні свята, мистецькі фестивалі, славнозвісний фестиваль музики та мистецтва Шешори – варіантів дуже багато. Хтось приїздить, щоб послухати нове звучання традиційних мотивів, хтось – спробувати національні страви, а ще хтось – щоб показати своє мистецтво. Стати частиною фестивалю у горах може кожен, адже під час свята кожен охочий може показати свої вміння у різноманітних конкурсах та майстер-класах, які проводять митці зі всього світу.
Якщо Ви прагнете відпочити від щоденних турбот у лоні первозданної природи і при цьому дізнатись щось нове, насолодитись поєднанням прекрасної музики, смачної їжі і дружної атмосфери – обирайте фестивальний відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ ! Лише у горах Ви не тільки добре проведете час, розважаючись на святі, але й станете частиною неповторної і древньої місцевої культури.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035215 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах ЕВРО 2012