Підкорювачі гірських річок






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Мария
21-03-2012, 17:13:48
Публикация №_4946

Підкорювачі гірських річок Фото не доступно!
Давно минули часи, коли більшість із нас віддавали перевагу спокійному відпочинку на березі моря чи озера. Сьогодні все зростаючою популярністю користуються екстремальні види спорту, які загартовують волю та дух і дарують феєричні відчуття. Яких тільки розваг не пропонують сьогодні туристам, однак набирає обертів так званий водний туризм у горах.
Екстремальній відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ неможливо собі уявити без рафтингу. Його суть полягає в підкоренні гірських річок, подоланні різного рівня перешкод і порогів на надувному човні. Наша країна, а тим паче гори Карпати багаті місцями, які найкращим чином підходять для рафтингу. Справжньою Меккою для поціновувачів екстремального відпочинку є річка Чорний Черемош, яка має 3-ю категорію складності за 6-ти бальною шкалою. Не меншою популярністю користується також Південний Буг. Оскільки її маршрут не є надто складним, його обирають для подолання водних перешкод початківці.
Найбільш небезпечною вважають р. Прут поблизу м. Яремче, тому такий екстремальний відпочинок в Карпатах відвідують лише досвідчені спортсмени. Також рафтинг-тури організовують на річках Стрий і Опір. Оскільки такий відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ має високий рівень небезпеки травмування, слід притримуватись встановлених правил поводження. Зокрема, уважно вислухати інструктаж перед сплавом, а також одягнути захисне спорядження.
Попри всі небезпеки, рафтинг користується шаленою популярністю, адже це адреналін, феєричні емоції, враження та незабутні спогади.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,079482 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах отдых в трускавце ЕВРО 2012