Квітуча долина






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Мария
21-03-2012, 17:13:52
Публикация №_4947

Квітуча долина Фото не доступно!
Щороку у травні поблизу містечка Хуст, що на Закарпатті, численні туристи можуть спостерігати за найдивовижнішою і найбільш ефемерною природною атракцією – квітуванням нарцисів. На території площею в 257 га буяють барвами і пахощами понад 498 видів різних рослин, які вражають своєю красою.
Кожен бодай раз у житті чув про Долину нарцисів, яку внесено в перелік “7 природних чудес України”. Помилуватися цією дивовижею приїжджають десятки тисяч відвідувачів.
Якщо для Вас відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ давно став найулюбленішим, проте Долина нарцисів так і не ввійшла в туристичний маршрут, варто виправляти цей промах. Адже квітування нарцисів – це свято, яке вражає кожного. При цьому однією з найбільших дивовиж є те, що ростуть квіти на висоті 180-ти метрів над рівнем моря при середньорічній температурі +8, 5°С. Ніде більше в Європі за таких кліматичних умов нарцис не росте, а його домівкою є не долина, як у нас, а гори.
Плануючи свій відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ в першій декаді травня, обов’язково відвідайте Долину нарцисів. Саме тут Ви зможете возз’єднатися в природою і на повну силу насолодитися цим чудом. У всі часи людство цінувало нарцис, ним лікували рани, дарували на знак симпатії та любові, про цю квітку поети складали вірші. Ще Магомет колись казав: “В кого два хліба, той повинен один продати, щоб купити нарцис, бо хліб живить тіло, а нарцис - душу”.
Проведений в Долині нарцисів відпочинок в Карпатах стане незабутньою мандрівкою на довгі роки!






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,100328 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах ЕВРО 2012