Мрія – стати фотографом






Статья.
арт фотограф
Добавил: Катя
24-03-2012, 04:45:00
Публикация №_5007

Мрія – стати фотографом
Багато людей мріє стати фотографом. Ще б пак, адже, на думку більшості, фотографи – люди, які тільки і відвідують різноманітні вечірки в пошуках провокаційних кадрів відомих людей, співпрацюють з зірками шоу-бізнесу і взагалі особливо не напружуються. Та це лише ілюзії, так би мовити «верхівка айсберга». Для того щоб стати успішним фотографом потрібно не тільки багато вчитись і працювати, але й вкласти немало коштів.
Насправді успішних всесвітньо відомих фотографів, для яких зйомка – основний вид заробітку, і чиї роботи коштують надзвичайно дорого, дуже мало. Для більшості відомих фотографів працювати лише коли тобі заманеться і дозволити собі перебирати замовленнями з відомими людьми – недосяжна розкіш. Майже кожен другий відомий арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ має постійне місце праці і у вільний від роботи час займається власними проектами. Таким чином, митець отримує джерело постійного доходу і певну фінансову підтримку свої проектів.
Але для того, щоб досягти всесвітньої відомості треба добре попрацювати. Пройти спеціальне навчання, придбати сучасну техніку, регулярно відвідувати майстер-класи відомих майстрів фотомистецтва. Щоб досягти успіху потрібно мати передусім талант і знати основи маркетингу, адже не важливо звідки родом фотограф Івано-Франківськ (http://moya.in.ua/) , Київ, Львів – шанси є у кожного, головне – вміти правильно їх використати. Кожен починаючи фотограф повинен передусім навчитися робити стандартні світлини, які являються своєрідною «початковою базою» митця, і тільки повністю освоївши таке вміння, починати створювати креативні фото, використовуючи базові правила зйомки. Людина повинна бути готовою до критики і вміти її правильно аналізувати, роблячи висновки і виправляючи помилки.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,050101 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано-Франківськ фотограф Львів