Портретне фото






Статья.
арт фотограф
Добавил: Катя
24-03-2012, 04:44:53
Публикация №_5006

Портретне фото Фото не доступно!
В кожного з нас у фотоальбомі є портретне фото. Класичний знімок чи світлина, на якому він зображений у незвичному образі – варіацій може бути безліч. І кожен з нас особливо ретельно обирає як фото такого типу увійдуть до альбому, адже прагне, щоб у ньому були лише ті світлини, які якнайкраще підкреслюють природну красу і розкривають індивідуальність. Макіяж, зачіска, одяг, поза – все піддається прискіпливій критиці і дуже часто на відбір фото може піти безліч часу.
Портретне фото, зроблене професіоналом – мрія кожного. Адже така світлина відрізняється від аматорської особливою якістю виконання. Світлина, яку зробив професійний арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ , є відображенням внутрішньої індивідуальності, зображеної на ній людини. Майстер за допомогою правильної постановки світла, красивої пози може створити справжній витвір мистецтва, достойний назви портрету.
Портретна зйомка – один із найтяжчих жанрів, адже вимагає від митця не тільки наявності таланту, але й досконалого володіння технікою зйомки і вміння правильного кадрування. Оскільки, зазвичай, портрети знімаються в спеціально підготовленій для зйомки студії, фотомитець повинен вміти правильно виставляти освітлення, щоб з його допомогою прибрати усі недоліки у зовнішності моделі. Також постзнімальний процес забирає багато часу, адже за допомогою спеціальних комп’ютерних програм потрібно забрати усі недоліки фото, скоректувати тони, кольори, тіні і т.д.
Справжній майстер портретної фотозйомки може зняти портрет за декілька секунд, без спеціальної постановки. Дуже часто відомі фотографи портретисти роблять знімки звичайних перехожих, фотографуючи випадкових людей. Не важливо у якому місті працюватиме фотограф Івано-Франківськ (http://moya.in.ua/) , Торонто, Лондон чи Рим – у будь якому випадку його камера зафіксує вдалі образи, які захоплюватимуться своєю оригінальністю.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048564 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано-Франківськ фотограф Львів