Дорога в майбутнє, або пам`ять про шкільний випускний






Статья.
фотограф Львів
Добавил: Мария
20-03-2012, 23:45:14
Публикация №_4925

Дорога в майбутнє,  або пам`ять про шкільний випускний
В житті кожної людини настає момент, коли доводиться прощатися з дитинством і ставати на самостійну дорогу життя. Кожен обирає свою власну стежину, якою надалі крокуватиме, обирає спеціальність, професію.
Позаду залишаються яскраві шкільні часи, веселі уроки, галасливі перерви, строгі й добрі вчителі. Попереду – доросле життя. Настає той день, коли ми, мов пташки, вилітаємо з гнізда рідної школи і поринаємо у самостійне плавання.
Випускний вечір стає одним із найбільш хвилюючих і трепетних моментів в житті кожної людина. Дівчата у розкішних барвистих сукнях з красивими зачісками, хлопці у строгих костюмах і краватках отримують скерування у подальше життя. Всі хочеться запам’ятати цей важливий день, тому послуги фотографа http://moya.in.ua/ будуть потрібні, як ніколи. Вже завтра дороги багатьох колишніх однокласників розійдуться в різні боки, однак сьогоднішнє свято вони відмічають разом, згадуючи найяскравіші моменти шкільного життя.
Кожне місто щороку випускає тисячі колишніх школярів. У всіх є свої традиції та ритуали, які хочеться зберегти назавжди. Пам’ятні фото з друзями, вчителями, наповнені атмосферою щастя, веселощів і посмішок займуть почесне місце у Вашій домашній фотоколекції. При бажання спільні світлини з однокласниками можна зробити на фоні старовинного міста Лева і його вузьких вуличок. Професійний фотограф Львів (http://moya.in.ua/) представить в найкращому ракурсі і запропонує цікаві ідеї для втілення.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,036815 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф Львів послуги фотографа арт фотограф