У полоні ночі






Статья.
фотограф Львів
Добавил: Мария
20-03-2012, 23:45:04
Публикация №_4923

У полоні ночі
Як писав відомий індійський поет Рабіндранат Тагор: “Ніч таємно розкриває квіти і дає можливість дню отримувати подяку”. Насправді немає нічого більш хвилюючого і бажаного, ніж солодка темрява ночі.
Коли м’яка прохолода стомленого Львова хвилями лягає попід ноги, п’янкі пахощі дерев зачаровують, а глибока синява неба манить і приковує погляд випадкового перехожого. Саме в цю мить можна відчути справжнє дихання міста лева, яке стає вільним і щасливим.
Кожному з нас хочеться закарбувати в пам’яті та на фото нічні романтичні прогулянки, цікаві зустрічі, хвилюючі авантюри. Адже саме світлини в нічну пору доби по-справжньому розкривають людину, показують її істинні наміри, бажання і прагнення. Не кожен фотограф зможе відобразити ці почуття, однак трапляються дійсно майстри своєї справи, які досконало володіють своїм ремеслом. Тільки професіональний фотограф Львів http://moya.in.ua/ зуміє зобразити у всій його величі, а також уміло і філігранно підкреслити красу своєї моделі на тлі нічної природи.
Жодне денне освітлення не дасть такої гри барв і тіней, як нічна зйомка. Зоряне небо, яскравий диск місяця, мерехтіння вуличних ліхтарів створюють неповторну атмосферу чарів і магії. Саме вночі навіть найбожевільніші ідеї втілюються в життя. Якщо Ви хочете отримати особливу оригінальну фотосесію, яка розкриє всі потаємні бажання, необхідні послуги фотографа (http://moya.in.ua/) . Ви будете вражені отриманим результатом!






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035380 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
фотограф Львів послуги фотографа професійний фотограф