Портретна зйомка






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Катя
20-03-2012, 23:02:32
Публикация №_4902

Портретна зйомка
Хто з нас не прагне мати красиві фото? Непевно немає жодної людини, яка б хоч раз в житті не звернулась до фотографа, щоб зробити красиву портретну фотографію – будь це екстремальне фото, чи мила дитяча світлина. Професійне фото є окрасою будь-якого альбому, на нього приємно дивитись и згадувати кожен момент зйомки.
Портретна зйомка – один із найпопулярніших жанрів, у яких працює чи не кожен професійний фотограф http://moya.in.ua/ . Такі фото вимагають дуже ретельного підходу до підготовки до зйомки, професійного і швидкого проведення всього процесу і якісної пост знімальної роботи над світлинами. Також майстер повинен вміти працювати з моделлю, правильно вибрати ракурс кадру, щоб підкреслити природну красу людини і особливість індивідуального характеру. Крім професійних якостей і таланту фотограф повинен бути і хорошим психологом і вміти підготувати людину до фотосесії, допомогти їй розслабитись і розкритись перед об’єктивом фотокамери.
Студія чи оригінальна місцина – вибір локації залежить від бачення майстра і побажань людини. Завдання майстра – показати людину в новому образі, розкрити приховані риси характеру. Оригінальний макіяж, красивий одяг, вдала поза – фотограф допоможе створити красиве фото прихильникам традиційного стилю, а тим, хто не боїться експериментів – створить сміливий образ, який стане відображенням другого Я людини.
Але професійно надані послуги фотографа (http://moya.in.ua/) для портретної зйомки – лише частина справи. Багато чого залежить і від роботи моделі. Тому перед тим як зробити портрет, варто відвідати курси акторської майстерності, щоби навчитись передавати очима і мімікою.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,045284 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф послуги фотографа фотограф Львів