Мандруючи стежками України






Статья.
арт фотограф
Добавил: Мария
14-03-2012, 00:52:54
Публикация №_4733

Мандруючи стежками України
В Україні існує безліч міст і місць, які кожному хотілось би відвідати. Мальовничі гори і безкрайні степи, широкі долини і стрімкі ріки, старовинна архітектура і пам’ятки історичного минулого – цей список можна продовжувати ще довго.
Якщо Вам набридли банальні пейзажі і вже звичні мізансцени Вашого міста, беріть фотоапарат у руки і гайда підкорювати незвідані простори.
Величезною популярністю серед фотолюбителів мають гори, а особливо Карпати. І в цьому немає нічого дивного, адже саме тут можна знайти найбільш живописні місця. Вас чекає панорамна зйомка, портрети засніжених вершин, овіяних ореолом білосніжних хмаринок, могутні скелі, прозорі чисті джерела і бурхливі водоспади. Не завжди екскурсійні тури у складі туристичних груп дадуть можливість зробити якісні знімки. Адже в поле зору постійну потрапляють інші фотографи, або туристи. Окрім того, може елементарно не вистачити часу, аби зробити вдалий кадр. Справжній арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ їде шукати вражень і цікавих світлин самостійно, або у компанії своїх братів по духу.
Також полюбляють фотомайстри відвідувати такі стародавні і багаті на історичне минуле міста, як Львів, Київ, Кам’янець-Подільський. Оцінив також сучасний фотограф Івано Франківськ (http://moya.in.ua/) . Аби знайти цікаві місця для зйомок, не потрібно їхати за кордон. Адже безліч природних багатств можна знайти і в нашій країні. Варто лише пошукати.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035014 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано Франківськ професійний фотограф