Портретне фото






Статья.
арт фотограф
Добавил: Мария
14-03-2012, 00:49:16
Публикация №_4730

Портретне фото
На сьогоднішній день фотографія займає важливе місце у нашому житті. Ми намагаємось закарбувати на фотокартках найважливіші і найбільш хвилюючі моменти. При цьому фотографія може бути мистецтвом для однієї людини або звичайною світлиною із зображенням для іншого, однак ніхто не залишається байдужим до неї. На сьогоднішній день існує безліч жанрів фотомистецтва, серед яких особливе місце займає портретне фото.
Для того, щоб зробити вдалий знімок потрібна не лише майстерність, але й доля везіння. Адже важливу роль грає природне освітлення, пора року, погодні умови і т.д. Однак в портретній фотографії важлива кожна, навіть найдрібніша деталь. Тут не спишеш погані світлини на зовнішні чинники. Справжній арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/%20%20%20 повинен застосувати усю свою майстерність, аби модель почувала себе зручно та комфортно. Фотокартка повинна підкреслювати усі її переваги, нівелювати недоліки і грамотно розставляти акценти.
Основне завдання, яке ставить перед собою фотограф, - поєднати в одному кадрі момент випадковості і ретельну постановку. Адже портрет демонструє справжню суть і обличчя людини, її риси характеру, слабкі і сильні сторони. Одним лише кадром глядач зможе побачити те, що словами було б важко точно описати.
Сьогодні кожен фотограф пропонує свої послуги в жанрі портретної фотографії, однак не всі з них зможуть добитися досконалого ефекту. Однак професіонали фотосправи існують, і кожне місто зможе похизуватися своїми талантами. Має свого такого спеціаліста, як фотограф Івано Франківськ (http://moya.in.ua/) , Львів, Київ та інші міста.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,040109 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано Франківськ професійний фотограф