Карпати навесні






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
06-03-2012, 19:49:17
Публикация №_4614

Карпати навесні
Весна… Так довго чекаєш на її прихід… Напевно, немає в світі людей, які б ставились байдуже до цієї прекрасної пори. Все цвіте, оживає, розливається яскравими барвами. В повітрі витає дух пробудження та змін. Хочеться зблизитись із природою, відпочити тілом і душею.
А де ж і ще можна по-справжньому відчути прихід весни, як не в Карпатах, серед незайманої природи та величавих гір. Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ весною – це просто незабутнє враження!
Не вірте, якщо почуєте, що весняні гори – непривабливі. Чи, наприклад, що все, що тут можна побачити у весняну пору, - це болота і «бідні» пейзажі. Так говорять лише ті, хто звик до буденного, до асфальтованих доріг і усього із штампом «люкс». Вони, по суті, – сліпі і штучні, як машина.
А краса Карпат не терпить нічого штучного та гламурного. Вона – самобутня і неповторна. Вона – це втілення чогось незбагненного і по-дитячому наївного. Побачити усю велич гірської природи можливо. Треба лишень розплющити очі і дивитися на світ не крізь чорні цяточки зіниць, а крізь призму своєї душі. Тільки так можна стати по-справжньому «зрячими».
І тут Вам відкриються таємниці природи. Стежки вказуватимуть Вам дорогу до самого серця Карпат. Бурхливі весняні струмки і ріки, переповнені водою, розкажуть про усю силу і могутність карпатських гір. Стомлені від зимового сну смереки, ялиці та сосни набиратимуться під весняним сонцем яскравих барв зелені, розкриваючи таємницю вічної краси та молодості.
Словом, усе тут – живе і веде з Вами мелодичну розмову, наповнюючи Вас силою і натхненням творити. Обирайте відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) на весні, станьте ближчими до природи!






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,028750 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Отдых в Трускавце