Карпати та екстрим






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
05-03-2012, 21:03:17
Публикация №_4611

Карпати та екстрим Фото не доступно!
Скільки людей – стільки й думок. І ця народна мудрість стосується усього, включаючи спосіб відпочинку.
Хтось полюбляє відлежуватись на дивані, клацаючи ритмічно по кнопках пульта, беззмістовно переглядаючи чергову драму про Марію і Хуана чи спортивні досягнення відомих та й не дуже осіб.

Комусь цікаво просидіти весь день перед монітором комп’ютера, повністю занурившись у віртуальне життя. Ігри та фільми online, спілкування в популярних соціалках, безглуздий перегляд новин від жовтої преси – це все, що може принести задоволення інтернет-залежним особам.
Когось вабить сонце, пляж і морська вода. Кожен може знайти собі заняття по духу: засмага, сон, пахлава – з однієї сторони, дайвінг, віндсерфінг, яхтинг – з другої.
Але немало знайдеться і таких, хто полюбляє свіже повітря, зелені гірські пейзажі і активний відпочинок. Словом, Карпати і все, що з ними пов’язане.
Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ манить своєю різноманітністю багатьох туристів, зокрема, іноземців. В цей край приїжджають ті, хто любить активний відпочинок і відчуття того, як закипає адреналін у крові. Це справжні мисливці за екстремальними відчуттями та яскравими враженнями.
У карпатських горах є все для того, щоб дізнатися, що ж таке справжній командний дух, перевірити свої можливості і навчитись досягати поставленої мети. Кожен турист може спробувати себе у тому чи іншому занятті. Це може бути рафтинг, скелелазіння, сходження на вершини гір, подорож по печерах, стрибки з банджі-джамбінгу та інше.
Яке б заняття ви не обрали, вражень від нього у Вас буде більше, ніж достатньо. Незабутні емоції, страх в поєднанні із захопленням, внутрішнє хвилювання і солодкий смак перемоги над собою – і усе це Вам пропонує екстремальний відпочинок в Карпатах () .






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,037327 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Отдых в Трускавце