Комплекс «РОСА»: продуктивно і вигідно






Статья.
КАС
Добавил: ТОВ «НСтоун»
15-12-2011, 02:57:23
Публикация №_3469

Комплекс «РОСА»: продуктивно і вигідно
Самоходный опрыскиватель-разбрасыватель "Роса" - современная высокопроизводительная машина по уходу за посевами полевых культур и риса.

Легкий вес и специальные колеса со сверхнизким давлением в шинах (0, 1 атм.) позволяют проводить агрохимические мероприятия с минимальной зависимостью от погодных условий, строго соблюдая агротехнические сроки.
Использование «Росы» гарантирует прибавку урожая зерновых 15% и выше!
Вже 2 роки "ТОВ «Н.Стоун»" поставляє на український ринок легкі самохідні машини для внесення добрив та пестицидів «Роса», виробництва Білорусь. Два сезони, це той проміжок часу, який дає можливість підвести певні підсумки. Перш за все, машини працюють саме так, як і гарантує виробник, демонструючи дива продуктивності, економічності та надійності!



Продуктивність машин «Роса» вражає.
Так, ТОВ «Неогран» (м.Суми), виконуючи підрядні роботи з підживлення озимої пшениці в Харківській області, при внесенні КАС-32 нормою виливу 200 кг/га, досягли продуктивності 400 га на добу! ТОВ «Агробогуславщина» (м.Богуслав) при внесенні гербіциду нормою виливу 100 л/га, досягли продуктивності 600 га на добу! Високих показників продуктивності також досягли і ВАТ !Ружинський райагрохім» (м.Ружин), спільно з ТОВ «Тасман» (м.Київ).
Приємно здивували колеса. Крім очевидних переваг на мерзло-талому грунті та після сильних дощів, показали себе якнайкращє на дорогах загального користування. Переїзди «своїм ходом» на відстані в 50км і більше, виявились на диво простою справою.

Щодо річної зайнятості, то очікується, що в сезоні 2012 року, машини, придбані у ТОВ «Н.Стоун»", зможуть працювати також і на спеціальних вузьких колесах для роботи в міжряддях кукурудзи та соняшнику (70 см), цукрових буряків (45 см) та зможуть виконувати всі види робіт по захисту та підживленню злп\акових та бобових культур. Фактично, зможуть не тільки доповнити, а й повністю замінити причепні обприскувачі. Поява таких коліс очікується найближчим часом.

Щодо добової зайнятості, то всі машини від ТОВ «Н.Стоун»" укомплектовані нічним освітленням, яке забезпечує під світку кожної форсунки, а також мають лампи на кінцях штанг, які дозволяють оператору впевнено розвертатись та рухатись по полю вночі.
Придбавши машину «Роса» в ТОВ «Н.Стоун»", Ви отримаєте необхідну технічну підтримку, якісне навчання механізаторів, гарантію та сервісне обслуговування на 12 місяців, можливість придбати додаткові опції, можливість доукомплектувати техніку під Ваші вимоги (зі збереженням гарантії).



ООО «Н.Стоун»

03028 г. Киев, ул. Большая Китаевская 10а, офис 3

Факс: (044) 569 0792
Тел.: (050) 836 3472, (067) 408 6122
[email protected]

http://www.nstone.com.ua/rosa
http://www.nstone.com.ua/rosa/






Опубликовано в таких рубриках:
- Промышленность. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,057356 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Внесения КАС Самохідний обприскувач Асфальтобетонные заводы Сочи Casio IT-800 Азовмаш Мариуполь новомосковский Электроды