Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S






Пресс-релиз.
терморегулятор
Добавил: UDEN-S
08-08-2017, 18:14:44
Публикация №_22274

Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S
Новинка ринку від бренду електроопалення UDEN-S – сучасна альтернатива розеточним регуляторам – бездротовий терморегулятор UDEN-TW. Керуйте роботою обігрівачів та змінюйте температурний режим у приміщенні не відриваючись від м’якенького дивана: ).
Довгі пошуки ідеального терморегулятора для додаткового опалення, який був би надзвичайно простим та комфортним у використанні, реалізувалися у створенні нового сучасного продукту, який є новітньою альтернативою звичайним розеточним регуляторам.

Знайомтесь, UDEN-TW – бездротовий мобільний терморегулятор з дистанційним керуванням. Ізюминкою є термодатчик вмонтований безпосередньо в дистанційний пульт з рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються задана та поточна температури. Саме ця особливість дозволяє легко та зручно регулювати комфортним температурним режимом в тому місці, де вам необхідно, а не біля обігрівача чи стіни. Високоточність вимірювання температури в приміщенні дозволяє досягати бажаного тепла в необхідному вам місці. Він дуже легко підключається: досить вставити вилку обігрівача в блок-розетку і виставити за допомогою пульта необхідну температуру в приміщенні. А його енергонезалежна пам’ять стане у пригоді, коли прийде час змінювати батарейки.

В поєднанні з енергозберігаючими обігрівачами UDEN-S (металокерамічними та керамогранітними) комплектації «універсал» (зі шнуром і вилкою) терморегулятор забезпечує правильну роботу обігрівачів, коректну температуру в кімнаті та економію електроенергії. До речі, один такий регулюючий пристрій одночасно може керувати роботою декількох обігрівачів або бути налаштованим для кожної окремої кімнати.

За більш детальною інформацію стосовно терморегулятора чи обігрівачів звертайтеся до заводу-виробника: http://www.uden-s.ua/contact_us/udens-contact_us/.
Тепла та краси вам, друзі!






Читайте также...

Кропивницький виробник обігрівачів UDEN-S отримав диплом переможця конкурсу «Фаворити успіху»!

Пресс-релиз.
Добавил: UDEN-S
20-06-2017, 20:26:25
Публикация №_22148

Кропивницький виробник обігрівачів UDEN-S отримав диплом переможця конкурсу «Фаворити успіху»!Пройшла церемонія нагородження переможців конкурсу "Фаворити успіху", і бренд UDEN-S отримав нагороду за зайняте перше місце в рейтингу кращих обігрівачів.
подробнее...

Как сделать жизнь богатой и теплой

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
23-04-2017, 14:46:23
Публикация №_21877

Как сделать жизнь богатой и теплойПока кто-то ворует деньги на угле и газе, другие придумывают как бы поэффективнее отопить-обогреть свой народ при малых затратах. Конструкторы ломают голову над созданием дешевых систем. Менеджеры толкают реализованные идеи на рынок. В результате потребитель плюет на державную дороговизну, находя все более интересные и дешевые решения топливного вопроса.

подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035296 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
терморегулятор термостат товары для дома Магазин отопительных систем Кочегарка uden-s строительство домов «под ключ»