Як здійснюється реєстрація власної торгової марки






Статья.
Послуги правового характеру із захисту прав інтелектуальної власності
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-11-2013, 00:36:59
Публикация №_13619

Як здійснюється реєстрація власної торгової марки
Торгова марка – це позначення або логотип яким різняться товари і/або послуги певних осіб. Будь яке зображення чи позначення може бути використане при реєстрації власної торгової марки. Головним державним законодавчим органом з данного питання є Укрпатент.

Зареєструвати торгову марку необхідно для захисту найменування особистого бізнесу відповідним свідоцтвом на торгову марку, це можно зробити тут http://www.zkg.ua/yuridichni-poslugi/reestratsiya-torgovoyi-marki.html . При цьому можна отримати право на вживання цієї торговельної марки, право допускати використання торгової марки, а також право суперечити незаконному використанню торгової марки.
При реєстрації торгової марки потрібно звернутися до патентного відомства (Укрпатенту) з відповідною заявою і додати зображення власної торгової марки, список товарів і/або можливих послуг, повну назву заявника (назву фірми, юридична адреса, ПІП заявника та його адреса проживання).

Потім Укрпатент за поданою заявою здійснює формальну і кваліфікаційну експертизу. В процесі проведення формальної експертизи вказується дата подання заяви, потім вона проходить перевірку на належність формальним вимогам. В ході кваліфікаційної експертизи з`ясовується належність заявленого зображення умовам надання законодавчої охорони, також здійснюється перевірка чи не було зареєстроване таке або схоже зображення раніше. Якщо рішення експертизи буде позитивним, то особі, яка заявляла видається відповідне свідоцтво на торгову марку.

Стандартна операція реєстрації торгової марки може тривати понад 18 місяців, прискорена – 9 місяців, швидка – близько 5 місяців.

Західна Консалтингова Група
www.zkg.ua
+38 (032) 244-4004 багатоканальний






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,052041 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Послуги правового характеру із захисту прав інтелектуальної власності консультация юриста в Челябинске CBC Group