Компанія «ВАВІЛОН» підтримала проект відомої української співачки та ведучої Анжеліки Рудницької - майстер-клас по писанкарству, що відбувся 19 квітня у приміщенні Музея Івана Гончара






Новость.
вавилон
26-04-2011, 12:11:21
Публикация №_1082

 Компанія «ВАВІЛОН» підтримала проект відомої української співачки та ведучої  Анжеліки Рудницької - майстер-клас по писанкарству, що відбувся 19 квітня  у приміщенні Музея Івана Гончара
«Підтримка творчих проектів вже стала не тільки доброю традицією, але й ще одним напрямком нашої діяльності, - стверджує власник Компанії «ВАВІЛОН» Андрій Різоль. – Реалізуючи власний меценатський проект «АРТ-колеція ВАВІЛОН», в рамках якого розвивається камерний оркестр New Era Orchestra, ми добре проінформовані про культурне життя нашої країни. Те, що робить Анжеліка Рудницька викликає повагу і ми з радістю підтримали вже третій її проект».
Наші предки вважали, що яйце – символ відродження життя, пробудження. Для них писанка мала особливий сакральний зміст. Маленький шедевр був вісником позитиву і радості! Писанки дарували на знак перемир’я, з побажанням здоров’я, краси, врожаю.
В попередні роки Анжеліка Рудницька проводила майстер-класи з народних ремесел виключно для дітей, але цього року до участі у проекті запросила «дорослих» зірок українського шоу-бізнесу та спорту.
«Діти справді набагато сміливіше беруться за будь-яку нову справу, - коментує Анжеліка Рудницька. - Вони усім своїм єством занурюються в роботу і неймовірно радуються, коли бачать справжнє диво, створене власними руками. Але я була впевнена, що усі наші поважні гості – люди творчі, і вони із легкістю впораються з уроком. І зараз я бачу, що не помилилася - ті неймовірні узори на писанках розповіли про дуже багатий внутрішній світ кожного».
Цього року під чуйним керівництвом Анжеліки та народної майстрині Людмили Головко писанкарство опановували: народна артистка України Оксана Білозір, лідер гурту «ТНМК» Олег Михайлюта (Фагот), фронтмен гурту «НЕДІЛЯ» Едуард Приступа (Діля), співаки Антоніна Матвієнко, Наталія Валевська, Василь Бондарчук; плавець, олімпійський призер Денис Силантьєв, актори, народна артистка України Ольга Сумська, телеведуча Валерія Черненко (Козирне життя, ICTV).
Організатори та учасники цього творчого проекту залишилися задоволеними результатами, а запрошені селебретіс настільки поглибились у процес, що навіть не помітили, що на створення однієї писанки знадобилось біля 2-х годин копіткої праці!






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038657 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
вавилон культура сувениры подарки Свадебные платья в Киеве пасха 9 Мая впечатления в подарок