Журнал ``Оплата праці``: будуємо бухоблік разом






Статья.
оплата праці журнал
Добавил: Кир Родионович Борисов
18-05-2013, 17:04:50
Публикация №_10795

Журнал ``Оплата праці``: будуємо бухоблік разом
Серед багатьох спеціалізованих періодичних видань, на думку фахових професіоналів, велике значення мають ті, які в повному обсязі висвітлюють такі важливі аспекти бухгалтерського обліку, як оплата праці. Праця бухгалтера завжди наповнена багатьма обліковими напрямками, але одним із найскладніших шляхів якісного та достовірного обліку завжди буде правильне та своєчасне нарахування заробітної плати.
Так, оплата праці журнал надає дуже діючу допомогу пересічному бухгалтеру, економісту та кадровику підприємства різноманітної форми власності, надаючи цим фахівцям можливість знайомитися з багатьма актуальними нормативними документами та якісними коментарями до них. Причому на веб-сторінках видання завжди можна знайти примірники розрахунків матеріальних допомог, зарплат, надбавки та інших доплат чи компенсацій. Тут своєчасно з’являється повний обсяг інформації щодо проведення індексацій, яка надається за допомогою конкретних прикладів.
Тому, розуміючи суттєву потребу в своєї діяльності, редакція журналу ще в більших обсягах намагається заповнити сторінки подібною корисною інформацією. Якщо у вас виникли питання щодо розрахунку єдиного соціального внеску, податку на доходи фіз. осіб, декретних чи лікарняного, відкривайте бажані сторінки та беріться до роботи. Знайомтесь з трудовим законодавством, вивчайте рекомендаціі та поради фахівців Мінсоцполітики, МОЗ та податкової служби. Разом ми подолаємо усі перепони бухгалтерського обліку та зможемо на високому рівні забезпечити документальне супроводження оплати праці на підприємстві!






Опубликовано в таких рубриках:
- Учет и отчетность. - СМИ - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,043478 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
оплата праці журнал конгресс 1С: ВДГБ бухучет компьютерно-кассовые системы