Як розкрутити сайт?






Статья.
Розкрутка сайтів
Добавил: Александра
22-03-2013, 03:00:29
Публикация №_9745

Як розкрутити сайт?
Сьогодні можна працювати не тільки в реальному просторі, але і у віртуальному. Причому, гроші отримані там, дуже реальні, а головне великі. Інтернет-бізнес давно став буденністю для багатьох людей по всій планеті. Люди отримують дохід від роботи сайтів, від реклами на них, від різних надаваних послуг і дуже багато людей починають розкручувати свої сайти абсолютно з нуля.

Оптимізація сайту. Для залучення будь-якій аудиторії на сайт знадобиться унікальний контент. Жоден сайт не обійдеться без унікальних текстів і об’єктів. Контент повинен бути не тільки унікальним, а й цікавим для людей, інакше сайт не буде набирати популярність. Кількість унікальних текстів, статей, картинок і так далі має відповідати тій кількості аудиторії, на яку ваш сайт розрахований. Якщо ви є щасливим володарем «сайту про все», тоді кількість статей на ньому має становити чималу цифру.

Крім того, всі статті повинні бути розбиті на категорії і забезпечені функціональною системою пошуку на вашому власному сайті. Що ж до якості матеріалу на вашому сайті? Якість матеріалу полягає не тільки в його стовідсоткової унікальності, але і в цінності інформації. Скажімо, мало кому буде цікава інформація про те, як правильно зав’язувати краватку, так як ця тема мусолиться в інтернеті вже не раз. Необхідно стежити за тим, щоб статті на вашому сайті відповідали сучасним запитам суспільства.

Унікальність контенту дозволить вам розкрутити сайт безкоштовно. Одне з найважливіших умов ефективного функціонування сайту — це наявність адекватних title і meta-тегів. Що це таке? Іншими словами, це ті ключові слова, за допомогою яких пошукова система буде знаходити ваш сайт і видавати користувачу при реалізації його запиту. Таким чином, наявність тегів в назві статті та в самій статті — це визначальна умова появи вашого сайту на перших сторінках пошукової системи.

Правильний підбір ключових слів в статтях. Будь-який сайт потребує правильно підібраних ключових словах. Для полегшення роботи розробників сайту існує чудовий ресурс, користуючись яким можна швидко дізнатися про тих ключових словах, які найчастіше вводять люди в пошукових системах. Приміром сервіс: wordstat.yandex.ru

Вам потрібно буде підібрати потрібні ключові слова, які описують ваш товар або послугу. Після цього перед вами з’явиться цілий список подібних слів. Ви почерпнете інформацію про те, наскільки часто вони зустрічаються в запитах, відповідно до статистики яндекса. Ви зможете створити і розкрутити сайт спираючись на цю інформацію. З отриманого списку необхідно вибрати ті запити, які найбільш всього відповідають вашим цілям і завданням. Також вам буде виведений список асоціативних запитів, які також необхідно вибрати.

Оформлення robots.txt і sitemap.xml — незамінні атрибути для будь-якого сайту. Перший з цих файлів показує роботам, які сторінки на вашому сайті потрібно індексувати або не допускає індексування визначених і / або всіх елементів вашого сайту різними пошуковими роботами. Таким чином, це якась хитрість. Другий файл робить зворотний роботу — він дозволяє індексування сторінки роботами на http-серверах. Багато seo-фахівці приділяють цього моменту особливу увагу.

Для безпеки вашого сайту і для збереження конфіденційності даних необхідно використовувати robots.txt. Саме цей файл працює як якийсь фільтр для системи індексації. Також необхідний і sitemap.xml. Без цього файлу сайт буде працювати некоректно або не буде працювати взагалі.


Джерело: http://seo-lemberg.com.ua






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,059751 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Розкрутка сайтів рейтинг сайтів выставка маркетинг секреты Яндекса