Чим кращі авто із США від своїх аналогів в Україні?






Статья.
доставка товарів
Добавил: Кир Родионович Борисов
23-11-2021, 19:33:21
Публикация №_23514

Чим кращі авто із США від своїх аналогів в Україні?
Як нові, так і б/в авто в Америці у 20-50% дешевше від своїх аналогів в Україні, Європі чи Азії. Автомобілі зі Сполучених Штатів відрізняються якістю складання та надійністю у порівнянні з європейськими чи азійськими аналогами. Стандартні комплектації автомобілів було розширено для залучення покупців через світову кризу, яка безпосередньо вплинула на ринок США.

Практично всі авто в США працюють на 92 бензині, чого не скажеш про європейські дорогі авто, які потребують лише дорогого високооктанового бензину. В Америці Ви можете придбати ексклюзивні автомобілі аналогів яких немає у всьому СНД. Так, як американці змінюють машини кожні 3-5 років ринок автомобілів б/в дуже широкий, і завжди поповнюється різноманітними цікавими варіантами. Названі фактори – запорука того, що клієнт отримує цілком реальну можливість для економії в ціні.

Ще одна проблема — це доставлення з Америки. Часто доставлення товарів зі США в Україну може відбуватися надто довго, через що товар може стати вже не актуальним або зіпсується дорогою. Тут головне вибрати надійну та перевірену компанію, що надає посередницькі функції. Таким чином, доставлення обійдеться недорого, а витрати на послуги посередника у США суттєво компенсуються внаслідок фактора економії на ціні товару. Але варто зазначити, що, попри часті зміни американці дуже добре доглядають автомобілі, тому такі авто їздитимуть ще десятиліття. Як усім добре відомо в Америці покриття доріг ідеальне, тому всі б/в автомобілі мають чудовий технічний стан, мало чим відрізняються від нових авто, проте за значно нижчою ціною. Для багатьох людей, які ще не встигли вивчити аспект вигоди у цьому питанні, вона може бути не такою очевидною. Але варто лише розглянути всі плюси, як кожен розуміє популярність такого виду дистанційного шопінгу. Серед переваг є такі:



  • нижчі ціни на техніку

  • за допомогою посередників у США можна придбати оригінальну техніку за цінами, які встановлені на рівні, що є значно меншими, ніж в Україні;

  • американський ринок пропонує більшу різноманітність товарів;

  • часто в інтернет-магазинах та на онлайн-аукціонах відбуваються розпродажі, що дозволяють купувати необхідне з величезними знижками (до 80%).

Як отримати свій автомобіль у порту Одеси? Клієнт повинен подати до митниці заздалегідь отримані документи: оригінал техпаспорту (Title), рахунок-фактуру купівлі-продажу (Bill of Sale) та транспортну накладну (Bill of Landing), де буде вказано ім`я одержувача автомобіля. Це основні документи для отримання та розмитнення автомобіля в Україні.








Опубликовано в таких рубриках:
- Автомобили и транспорт. - Авто.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,028490 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
доставка товарів Автомобили и цены Siemens скидка пенсионерам удаление вмятин на двери авто Частный автоинструктор