Caparol закликає Дихати на повну!






Пресс-релиз.
Caparol
Добавил: Start
07-11-2018, 13:34:00
Публикация №_23010

Caparol закликає Дихати на повну!
Тренд на здоровий спосіб життя прослідковується по всьому світу.
Його головними складовими є правильне харчування, заняття спортом, прогулянки на повітрі та турбота про довкілля. Українці мають подібні особисті запити та активно долучаються до пропаганди натуральних та корисних продуктів. Але чи замислюємося ми про екологічність матеріалів, які нас оточують і з якими ми контактуємо щодня, до-прикладу вдихаючи повітря.
Започаткувати культуру використання тільки безпечних для здоров’я ремонтних матеріалів - саме таке важливе завдання поставила перед собою команда Caparol Україна в комунікаційній кампанії «Дихай на повну! Для тих, хто піклується про здоров’я».
Для популяризації тренду “здорового” вибору, Caparol першими в Україні актуалізували питання вмісту ЛОС (литких органічних сполук), які людина вдихає під час ремонтних робіт. Формальдегід, метанол, уайт-спірит, ацетон, бензол - ось неповний перелік ЛОС. При короткочасному впливі вони можуть стати причиною подразнення шкіри, очей, верхніх дихальних шляхів, викликати пригнічений стан. При тривалому впливі інколи можуть спровокувати навіть втрату зору, порушення статевої функції, центральної нервової системи та онко захворювання.
Відповідальний виробник зобов`язаний точно вказувати склад свого продукту і кількість ЛОС у ньому. На жаль, в нашій країні стандарти щодо вмісту ЛОС, не прийняті. В Європі вони визначені і становлять (згідно Європейської директиви 2004/42) не більше 30 грамів на літр продукту. Фахівці провели розрахунки і з`ясували, що при цьому обмеженні майстер «вдихає» близько 1382 гр. ЛОС на рік. Аналізуючи ці дані, Caparol працює над постійним зниженням рівня ЛОС як у фарбах так і барвниках та визначила жорсткі рамки вмісту ЛОС - 0, 7 грамів на кг (внутрішній стандарт E.L.F - без розчинників і пластифікаторів, з мінімізованою кількістю емісій). Якщо зробити ті ж розрахунки, то майстер, за рік «вдихає» ЛОС не більше 32, 3 гр. на рік, що майже в 43 рази менше європейської норми.
В рамках комунікаційної кампанії Caparol залучив медичних експертів, які розповідають про можливі короткострокові та довгострокові наслідки інтоксикації, першу допомогу та заходи безпеки, яких треба дотримуватися якщо людина не використовує безпечний продукт.
Caparol запустив серію коротких роликів з життя майстрів-мулярів, які використовують безпечні фарби та можуть не тільки працювати цілий день в пофарбованому приміщенні, а й займатися спортом, брати на роботу дитину та навіть заспокоювати знервованого клієнта дихальними практиками.

Не лишилися без уваги і активні жителі, які піклуються про своє здоров’я. Caparol підтримує фітнес тренування в парках, розповідає про важливість якісної та безпечної фарби для занять в приміщенні, адже дихання дуже важливе під час тренувань.
Caparol Україна вірить, що започаткована ініціатива матиме відгук серед активних людей та професійних майстрів, та допоможе вести дійсно здоровий спосіб життя і бути впевненим в якості повітря навколо.







Опубликовано в таких рубриках:
- Стройматериалы. - Строительство и ремонт. - Экология.
Читайте также...

Завершили утепление дома в Красной Слободе

Пресс-релиз.
Добавил: Александр Пушка
04-11-2018, 12:51:31
Публикация №_23008

Завершили утепление дома в Красной СлободеМонтажная бригада черкасской компании Prime House отчиталась о завершении утепления двухэтажного частного дома в поселке Красная Слобода Черкасской области.
подробнее...

Преимущества утеплителя Lic Ceramic для утепления

Пресс-релиз.
Добавил: Сергей Бондар
19-10-2018, 19:50:58
Публикация №_22996

Преимущества утеплителя Lic Ceramic для утепленияПроизводитель теплоизоляционных материалов ВЭСК предлагает ознакомиться с основными преимуществами жидкого утеплителя Lic Ceramic, который производится в Украине.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,032151 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Caparol экологичные краски продажа газовых котлов Преимущества утеплителя Lic Ceramic утепление дома в Красной Слободе