Неможливо увійти в ВК? Я відкрию таємницю.






Статья.
Блокування ВК
Добавил: Кир Родионович Борисов
01-10-2017, 00:24:53
Публикация №_22415

Неможливо увійти в ВК? Я відкрию таємницю.
Привіт, мене звати Сергій, я працюю вчителем інформатики в школі, у зв`язку з недавніми обставинами у нас в країні, а саме забороною доступу до ВК, мене часто почали запитувати, як можна обійти блокування в ВК?

Я хоч і будучи вчителем інформатики, завжди намагаюсь доступно пояснити всім, нічого важкого тут немає, зробити це можна за допомогою інших ресурсів, тобто браузерів з VPN. Або ж за допомогою спеціальних програм, які можна знайти в вільному доступі в інтернеті. Можнна відкрити сторінку http://md-eksperiment.org, та прочитати, як обійти блокування ВК.

Зі смартфонів це зробити дуже просто, адже плеймаркет надає велике різноманіття VPN програм що дозволять вам мати доступ до ВК. Тож, друзі, якщо ви втратили доступ до ВК, не варто розчаровуватись, просто поцікавтесь тим, як обійти обмеження трішки детальніше.

А зробити це дуже просто, наприклад давайте уявимо собі що, прокинувшись рано вранці, ви вирішили зайти до вк, але нічого не вийшло бо доступ до цього сайту був заблокований в вашій країні, ви спитаєте що робити? А нічого складного вам робити і не потрібно, вам лише треба, зайти до інтернету, і вбити у пошуку текст "VPN для компа скачати" вибравши найбільш симпатичне посилання перейти по ньому та завантажити цю програму. Далі встановити її на комп`ютер, і користуватися ВК як і раніше.

Думаю ви і самі вже зрозуміли що нічого складного тут немає, і тепер чуючи ці раніше не зрозумілі букви ВПН ви вже будете знати, що нічого страшного тут немає, і все що вам було потрібно, це трішки поцікавитись, що це за ВПН і як він мені допоможе з доступом до мого віртуального життя в соціальній мережі ВК. Тепер знаючи цю корисну інформацію, ви самостійно можете відновити доступ собі та своїм рідним. А так же поділитися цією істиною з знайомими та друзями, щоб і вони мали змогу вільно спілкуватися з вами в такій чудовій соціальній мережі як ВК. Прочитавши все вищесказане, я думаю у вас залишиться тільки позитивне враження щодо прочитаного, я дуже сподіваюся що цей текст вам допоміг, і ви вже зараз можете отримати вільний доступ до своєї сторінки, у вашій улюбленій соціальній мережі.






Читайте также...

Продвижение сайта «от» и «до» - как все происходит

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
15-07-2018, 12:22:27
Публикация №_22844

Продвижение сайта «от» и «до» - как все происходит

Отличительным свойством нашего века является свободная конкуренция. Особенно заметно её влияние в» веб-пространстве» – где абсолютно любая тематическая ниша представлена тысячами релевантных страниц. Однако, вопреки распространенному мнению, вышеописанная тенденция для бизнеса не « проблема» , а « лучший друг» - достаточно уделить внимание раскрутке веб-площадки и продажи не заставят себя ждать!



подробнее...

Demis Group – лучшая SEO-компания 2017 года!

Пресс-релиз.
Добавил: Дюбанова Юлия
15-06-2017, 19:40:51
Публикация №_22091

Demis Group – лучшая SEO-компания 2017 года!25 апреля опубликован независимый рейтинг лучших SEO-компаний за 2017 год от самого авторитетного в области оценки создания и продвижения сайтов портала «Рейтинг Рунета».
подробнее...

Demis Group в ТОП-35 лучших работодателей страны

Пресс-релиз.
Добавил: Дюбанова Юлия
15-06-2017, 19:40:41
Публикация №_22089

Demis Group в ТОП-35 лучших работодателей страныСостоялось официальное подведение итогов самого авторитетного рейтинга работодателей России, организованного лидером российского online-рекрутинга – компанией HeadHunter. В этом году более двухсот компаний боролись за право попасть в ТОП-35 лучших работодателей России.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,058013 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Блокування ВК ООО «Клиник портал» беременность Е-ПОСЛУГА новости Казахстана на сегодня сайт для официантов