Кропивницький виробник обігрівачів UDEN-S отримав диплом переможця конкурсу «Фаворити успіху»!






Пресс-релиз.
uden-s
Добавил: UDEN-S
20-06-2017, 20:26:25
Публикация №_22148

Кропивницький виробник обігрівачів UDEN-S отримав диплом переможця конкурсу «Фаворити успіху»!
Пройшла церемонія нагородження переможців конкурсу "Фаворити успіху", і бренд UDEN-S отримав нагороду за зайняте перше місце в рейтингу кращих обігрівачів.
Початок 2017 року запам’ятався колективу кропивницького виробника обігрівачів UDEN-S дуже приємною та несподіваною подією: ). І, напевне, ви знаєте чому. Повідомлення про абсолютну перемогу у конкурсі торгових марок «Фаворити успіху» потішило кожного працівника і задало ритм року.
За енергозберігаючі обігрівачі UDEN-S протягом усього 2016 року голосували споживачі, люди, для котрих вони й створюються. Ще на старті бренд помітно відірвався від інших учасників, а їх більше 30, і перемагав за результатами кожного кварталу. У таємному голосуванні його підтримали журі спеціалістів та успішних людей. І перемога – за UDEN-S!
Виробник вкотре дякує друзям, клієнтам, партнерам і колегам за вибір, голоси, довіру! Ви надихаєте перемагати й перемагати.
Але на цьому історія не закінчилася: ). Відбулась церемонія нагородження фаворитів, і бренд UDEN-S отримав Диплом про перемогу в рейтингу 2016 року в категорії «Обігрівач» зі статусом «Абсолютний переможець»: https://www.favor.com.ua/news/ceremony2016/. Вітаємо!
У цьому році енергозберігаючі обігрівачі UDEN-S продовжують приймати участь у конкурсі і з вашою підтримкою – лідирувати! Виробник запрошує до голосування уже в цьому кварталі: https://www.favor.com.ua/vote/heater/?mark=20747.






Читайте также...

Как сделать жизнь богатой и теплой

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
23-04-2017, 14:46:23
Публикация №_21877

Как сделать жизнь богатой и теплойПока кто-то ворует деньги на угле и газе, другие придумывают как бы поэффективнее отопить-обогреть свой народ при малых затратах. Конструкторы ломают голову над созданием дешевых систем. Менеджеры толкают реализованные идеи на рынок. В результате потребитель плюет на державную дороговизну, находя все более интересные и дешевые решения топливного вопроса.

подробнее...

В умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфорту

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
02-04-2017, 15:19:28
Публикация №_21737

В умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфортуВ умовах сучасності, водонагрівачі (бойлери) – це складова комфорту та повсякденної практичності, і аж ні як не забаганка заможної людини. Адже тепла вода нині – це рідкісна розкіш, як для жителів великих міст, так й для людей, що проживають в сільських місцевостях. Але для того, щоб установа для підігріву води працювала довго й без перебоїв, важливо знати, на які особливості слід звертати увагу.

подробнее...

Приобрести камин в Оренбурге и еще 4 приема создать уют в частном доме

Статья.
Добавил: dom562
06-03-2017, 12:05:35
Публикация №_21634

Приобрести камин в Оренбурге и еще 4 приема создать уют в частном домеУютный дом — это место, где можно расслабиться и быть самим собой. В заметке мы рассмотрим маневры, которые помогут создать в любимом доме особую атмосферу.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,033499 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
uden-s обігрівачі ООО «ЭнЭмКон» товары для дома Магазин отопительных систем Кочегарка терморегулятор