Настінний обігрівач - тепло і затишок у вашій оселі






Статья.
настінний обігрівач
Добавил: Кир Родионович Борисов
29-07-2014, 04:29:26
Публикация №_16953

Настінний обігрівач - тепло і затишок у вашій оселі
Коли за вікном вашого будинку зимно та волого, а централізоване опалення не в змозі достойно забезпечити теплом вашу оселю, в такому випадку надійним джерелом такого бажанного тепла може стати звичайний кімнатний обігрівач. Зазвичай більшість обігрівачів потребують додаткового місця у приміщенні та споживають більше електричної енергії, тому сміливо можна додавати до сплати за спожиту електроенергію кошти, які автоматично віднімаються від вашого семейного бюджету.

Різницю цих додатково витрачених на обігрів приміщення коштів можна було б і зекономити, витративши на цінні блага для родини та побуту.

Вихід із цієї ситуації можливо знайти завдяки портативному настінному інфрачервоному обігрівачу із вуглицевого волокна, який має вигляд картини та без аби яких зусиль і легко кріпиться на стіну, створюючи додатковий затишок. Принцип дії обігрівача такий, що в процесі того, як настінний обігрівач http://teply-dim.in.ua/index.php/produce/wall-heater.html нагрівається він виділяє теплові інфрачервоні промені, подібні до сонячних, тим самим гріючи приміщення за лічені хвиилини, без витрат тепла на обігрів корпусу, адже він плівковий і все тепло випромінює одразу назовні. Такий обігрівач здатен зробити теплим та комфортним приміщення до 15 метрів, він суттєво економить електроенергію, споживаючи всього 0.4 кВт/год, здатен працювати без збоїв до 7 років, він абсолютно безпечний для життя і здоров̍я, не потребує спеціального чищення та миття, його дуже зручно транспортувати, беручи з собою у подорожі та відрядження, адже багато місця він не займає, а в інтер’єрі буде виглядати досить естетично привабливо, надаючи додаткового колориту вашій оселі.






Опубликовано в таких рубриках:
- Способы утепления домов. - Мир энерготехнологий.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,030424 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
настінний обігрівач Монтаж систем отопления радиаторы отопления интернет-магазин каминов стальные радиаторы uden-s