РЕСЛІНГ-ШОУ: ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ






Пресс-релиз.
журналістам
Добавил: ТОВ Видавнича організація Юстініан
26-04-2013, 04:46:09
Публикация №_10457

РЕСЛІНГ-ШОУ: ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ
18 квітня 2013 року о 14 годині відбулась прес-конференція з нагоди проведення 26 квітня «ПЕРШОГО УКРАЇНСЬКОГО РЕСЛІНГ-ШОУ», що організовується Всеукраїнською професійною спілкою реслінгу, Українською лігою реслінгу та Першою Київською школою реслінгу за підтримки Міністерства культури України та Київської професійної спілки майстрів бойових мистецтв. Інформаційну підтримку заходу здійснює ТОВ «ВО «Юстініан».
Під час прес-конференції директор Української школи реслінгу Олександр Слободчук розповів про те, що професійний реслінг (pro-wrestling) – це не просто поєдинок, це вид постановочної дії, що поєднує в собі прийоми бойових мистецтв, атлетичні навички, витривалість, акробатичні трюки та театральну майстерність. Базується реслінг на поєднанні класичної греко-римської боротьби і так званого «захватного» реслінгу. В ході еволюції цього виду боїв до реслінгу додались атакуючі і силові прийоми, кидання і нові захвати, а також різноманітні акробатичні трюки. Реслінг-індустрія в США та Європі з кожним роком набирає все більшого розмаху. Нарешті, можливість побачити модерне бойове шоу отримають і українці.
Одним із спікерів прес-конференції був голова Київського професійного союзу майстрів бойових мистецтв Володимир Кондратевич: «Реслінг-шоу має вразити українську публіку. Це перший такий вид розважальної індустрії в нашій країні. Характерним є різноманітність аудиторії, на яку цей «спектакль» розрахований. Це чоловіки, жінки і діти від 3-х років»
Згодом всі спікери прес-конференції спільними силами розповіли про технічну частину реслінг-шоу. Виявляється підготувати імітацію бою набагато складніше, ніж власне сам поєдинок. Реслери на ринзі падають, наносять один одному удари зі скаженою силою, використовують складні за технікою прийоми атаки і захисту. Це все супроводжується відповідним звуковим фоном. Глядачі тамують подих… А виявляється-то все не насправді! Оце справжня акторська майстерність.
Зрозуміло, що над таким ефектом працює ціла команда професійних, досвідчених фахівців – це і тренери, і стилісти, і актори (вони ж і є учасниками поєдинків), і режисер-постановник. Але судячи з налаштованості організаторів реслінг-шоу, ці зусилля, які вони докладають, варті результату – а саме відчуття неповторності емоцій, адреналіну, захоплення аудиторією даним дійством. Присутній в поєдинках і виховний аспект. Адже, як заявляє співачка Dora (вона також бере участь в боях), добро у їхніх постановках завжди перемагає зло. На ринзі на перевагу образу «поганого» хлопця виступає «хороший», який в результаті і перемагає першого.
Тренер шоу Ігор Бершадський додав що добро для досягнення своєї мети «має бути з кулаками»
На запитання журналістів про те, як саме проходитиме поєдинок, що там буде, голова Української ліги реслінгу, сказав, що вони не стануть поки розкривати всі таємниці.
Ще керівники школи реслінгу говорили про майбутнє турне містами України після запуску шоу-програми в Києві і про співпрацю з іншими країнами у цьому напрямку.
Програма шоу складатиметься з 7-ми поєдинків, тривалістю 7 – 10 хвилин. Між ними будуть перерви, заповнені різними розвагами – пісні, танці, конкурси. Тобто, глядач нудьгувати не буде. Запрошуємо журналістів на «ПЕРШЕ УКРАЇНСЬКЕ РЕСЛІНГ ШОУ» зробити репортаж про цей грандіозний захід у сфері розважальної індустрії. Місце проведення: Культурно-розважальний комплекс «Bingo Entertainment» за адресою м. Київ, проспект Перемоги, 112 о 20: 00.






Опубликовано в таких рубриках:
- Спорт.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,074898 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
журналістам реслінг-шоу Евгений Плющенко terrasport спорт бар спорттовары