«Світоч» запрошує на Свято шоколаду






Пресс-релиз.
«Світоч» запрошує на Свято шоколаду
Добавил: Александр Трифонов
15-02-2013, 01:58:48
Публикация №_9263

«Світоч» запрошує на Свято шоколаду
14-17 лютого у Львові відбудеться шосте Національне Свято Шоколаду. Партнер свята – улюблений львівський бренд «Світоч» підготував для учасників та гостей свята чимало солодких сюрпризів: скульптори-кондитери виготовлять цілу галерею левів – загалом на святі планується використати тонну шоколаду «Світоч»!

«Шоколадна пошта Світоч» допоможе всім бажаючим надіслати листівки «Зі Львова з любов’ю» рідним і друзям у будь-який куточок світу, а на площі біля оперного театру з`явиться гігантська цукерка «Зоряне Сяйво», всередині якої можна буде скуштувати шоколад «Світоч», вигадати та намалювати обгортки до улюблених ласощів, отримати свій портрет, написаний шоколадом та навіть… самому відчути себе смачною цукеркою за допомогою зміненої реальності.

Фестиваль відкриється ярмарком Святого Валентина, де усі закохані зможуть не лише придбати один одному солодкі подарунки, а й взяти участь у «шоколадному вінчанні». Час фестивалю відраховуватиме шоколадний годинник, відбудуться вже традиційний шоколадний показ мод, світочанські майстер-класи для дітей та дорослих, фотовиставка «Львів у шоколаді» та ще багато маленьких та великих подій.
Солодкий бренд запрошує до Львова!

Довідка:
Nestlé – найбільший виробник продуктів харчування у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 280 тисяч працівників. Nestlé належать 449 заводів у 83 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2011 році 83, 6 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».
Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

За подальшою інформацією прохання звертатися до
Геннадія Радченка,
Директора з корпоративних питань
Nestlé в Україні та Молдові
тел. (044) 490 8000, (044) 496 1031






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,060630 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
«Світоч» запрошує на Свято шоколаду АПГ «Молочный продукт» Технологии Распознавания ПЕТЕР-СЕРВИС