Віце-прем’єр має інтерес в «МАУ»?






Новость.
МАУ
Добавил: Кирилл Смиянов
30-03-2011, 00:53:16
Публикация №_803

Припущення про те, віце-прем’єр має інтерес в «МАУ», висловив народний депутат України від фракції НУНС Юрій Кармазін, коментуючи несподівану зміну ставлення віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова до питання допуску в нашу країну авіаперевізників, які працюють в сегменті low-cost (так звані, «бюджетні» перевізники).
«Спочатку, коли пан Колесніков вступив на посаду віце-прем`єр-міністра, він переконував усю Україну в тому, що ціни на квитки усередині країни і за межі країни вищі за їх реальну вартість в 3-4 рази. І це правда. Проте з часом його позиція почала мінятися на діаметрально протилежну. Однозначно стверджувати поки що рано, але я можу припустити, що справа тут в перерозподілі прав власності на ринку авіаперевезень, пов`язаним із продажем «Міжнародних авіаліній України» (МАУ). Інакше важко пояснити поворот на 180 градусів в думках пана Колеснікова, поворот, який просто суперечить здоровому глузду. Адже конкуренція народжує зниження цін, а допуск в Україну іноземних «бюджетних» авіаперевізників тільки поліпшить положення українців. Зараз вони, громадяни досить бідної країни, вимушені витрачати на авіаційні перельоти більше, ніж заможні американці або ті ж ізраїльтяни», - сказав Юрій Кармазін.

Раніше про можливе лобіювання Борисом Колесніковим інтересів когось із вітчизняних авіаперевізників казав польський експерт Гжегож Громадський, маючи на увазі заяву українського віце-прем’єра щодо підписання Україною договору про «Відкрите небо» лише після скасування Євросоюзом віз для українців. На думку Гжегожа Громадського, це свідчить про намір відтермінувати відкриття ринку авіаперевезень України для європейських компаній. Г.Громадський не виключив, що згадана заява може бути наслідком лобіювання з боку українських авіакомпаній.


http://zaxid.net/newsua/2011/3/26/100034/






Опубликовано в таких рубриках:
- Авиа. - Бизнес и финансы.
Читайте также...

Дирижабли Goodyear голосуют за безопасность в Европе

Пресс-релиз.
Добавил: Антон Фролов
14-03-2011, 16:30:14
Публикация №_653

Goodyear объявляет о старте глобальной агитационной кампании, направленной на повышение безопасности дорожного движения. Впервые с 1999 года на территорию Европы возвращается легендарный дирижабль.
подробнее...

Авиакомпания «Международные Авиалинии Украины» и банк «Финансы и Кредит» запустили кобрендинговый проект «Улетная карта»

Пресс-релиз.
Добавил: b2blogger
11-03-2011, 20:40:35
Публикация №_641

Авиакомпания «Международные Авиалинии Украины» и банк «Финансы и Кредит» запустили кобрендинговый проект на базе программы лояльности МАУ «Панорама Клуб».
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,052509 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Юрій Кармазін авиалинии flyuia Дирижабли Международные Авиалинии Украины OTP Bank