Шкура косулі як ексклюзивний предмет інтер`єру






Статья.
шкура косулі
Добавил: Ольга Костюк
15-08-2012, 04:41:52
Публикация №_6723

Шкура косулі як ексклюзивний предмет інтер`єру
Як то кажуть «Мій дім - моя фортеця». Всім хочеться, щоб житло виглядало, по-перше, красиво, по-друге, щоб удома завжди був затишок, комфорт і порядок. Іншими словами, щоб друзі захоплювалися, діти пишалися, а сусіди заздрили. Є багато способів і речей, за допомогою яких можна прикрасити свій будинок. Це шикарні меблі, сучасний ремонт, стильний дизайн та багато іншого. Не останнє місце в цьому списку займають предмети інтер`єру.
Останнім часом особливою популярністю користуються декоративні шкури тварин як унікальний елемент декору приміщення. Загальновідомо, що натуральні шкури диких тварин - це не новинка. Не одне десятиліття люди використовують їх в побуті, і в першу чергу, для пошиття одягу, адже цінні хутра дуже добре зігрівають і підтримують постійну температуру тіла людини.

У цій статті хочу звернути Вашу увагу на декоративну шкуру козулі. Маючи невеликий розмір, її можна використовувати як у великому заміському будинку, так і в маленькій акуратною квартирі. Це виріб не з дешевих. Але якщо Ви цінуєте якість, то шкура косули http://shkura.com.ua/ru/schkury-dikih-zhivotnyh/35-schkura-kosuli.html стане для Вас вигідною інвестицією. При правильному догляді і обслуговуванні такий килимок прослужить Вам багато років, якщо не ціле десятиліття. А якщо поділити первісну вартість шкури козулі на величезну кількість років, за які Ви будете насолоджуватися своїм шикарним килимом, то ціна виявиться досить незначною.
Тому купить шкуру косули (http://shkura.com.ua/ru/schkury-dikih-zhivotnyh/35-schkura-kosuli.html) - це, повірте, гарне інвестування свого капіталу.
Килим - не єдиний спосіб використання шкури козулі. Ви можете повісити її на стіну, до речі, в такому вигляді вона найдовше Вам прослужить, або ж кинути на ліжко або крісло. Тут просто треба включити фантазію і уяву. У будь-якому вигляді ця чудова шкурка буде виглядати чудово.

Догляд за шкірою козулі не доставить Вам клопоту. Раз на два тижні (або в міру забруднення) потрібно очищати її від пилу та сміття. При цьому не рекомендується використовувати пилосос, так як Ви можете пошкодити волосся. Замість цього, візьміть шкурку на вулицю і акуратно злякався. Коли на виробі з`являться якісь плями, їх можна видалити за допомогою ганчірки і води з м`яким милом або шампунем для волосся. Потім треба дати шкурі висохнути природним шляхом, уникаючи попадання прямих сонячних променів, щоб уникнути вицвітання. Ні в якому разі не мийте шкуру в пральній машинці. Дотримуючись, цих простих правил, Ви зможете зберегти природну красу шкурки на довгий час.






Опубликовано в таких рубриках:
- Всё для дома. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,026998 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
шкура косулі купити шкуру крепления для телевизоров бизнес-идея Порядок в доме шкура корови постельное белье