Папарацці – друзі всіх фанатів






Статья.
арт фотограф
Добавил: Катя
24-03-2012, 04:45:31
Публикация №_5011

Папарацці – друзі всіх фанатів Фото не доступно!
Зірки шоу-бізнесу щодня дивують нас своїми роботами, незвичайними сценічними образами і сміливими висловлюваннями щодо певних явищ чи речей. Але багатьох людей цікавить, що ж насправді приховано за яскравими сценічними костюмами і яскравим макіяжем і як виглядає улюблений кумир у повсякденному житті – чим цікавиться, що одягає, з ким спілкується.
Оскільки дуже часто більшість відомих людей намагається приховати своє приватне життя з багатьох причин, справжні фанати готові годинами просиджувати в інтернеті вишукуючи інформацію про свого ідола. Папарацці – друзі всіх справжніх фанатів, адже завдяки людям цієї професії вони отримують детальний фотозвіт про кожен день з життя улюблених зірок. Ці люди справжні нишпорки і готові годинами чекати своїх жертв у засідці заради одного скандального кадру.
Така професія є однією з найтяжчих. адже людина повинна мати надзвичайне терпіння, щоб декілька годин просидіти у незручній позі на дереві над вікном знаменитості або багато годин їздити за нею у машині, шукаючи про вокативні моменти. З ким була знаменитість, в якому одязі, що їла, як поводилась в тому чи іншому місці – світлини папарацці можуть розповісти усе. Кожен з цих людей – професійний арт фотограф http://moya.in.ua/gallery/art/ , який постійно перебуває у пошуку сенсацій і готовий піти на усе заради них. Сміливість, витримка, професіоналізм, вміння працювати в стресових ситуаціях і знання потреб споживача – от якими якостями повинен володіти фотограф, який обрав шлях папарацці.
Америка – яскравий приклад процвітання цієї професії. Саме в цій країні за скандальний знімок топ-знаменитості солідні виданні готові заплатити декілька мільйонів доларів. Американські папарацці відрізняються провокаційною поведінкою і завжди знають як зробити сенсацію практично ні з чого. В Україні ця професія лише зароджується. Українські папарацці – толерантні і все ж намагаються тримати дистанцію відносно відомих людей. Але з кожним роком вони стають все жорсткішими, змінюючись відповідно до потреб інформаційного ринку. Сьогодні все частіше намагається сфотографувати на якомусь місцевому культурному заході топ-знаменитість фотограф Івано-Франківськ (http://moya.in.ua/) , Тернопіль чи будь-яке інше невелике місто – ось локації, де фотографи намагаються «зловити» відомих людей на корпоративних концертах.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Услуги. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038531 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
арт фотограф фотограф Івано-Франківськ цифровая фоторамка