Як вибрати компресорне обладнання?






Статья.
компресор
Добавил: Мария
07-03-2012, 01:47:53
Публикация №_4639

Як вибрати компресорне обладнання?
Сучасні виробники пропонують до уваги цільової аудиторії найрізноманітніші види компресорного устаткування. Однак далеко не кожному вдасться розібратися у всьому різноманітті, і вибрати дійсно підходить по всіх параметрах і характеристикам пристрій. Спробуємо розібратися в цьому питанні.
Компресор http://gtg.in.ua/ua являє собою такий механізм, який призначається для стиснення та подальшої подачі повітря під тиском. Використовується компресорне обладнання всюди, адже зустрічаємо ми такі пристрої в побуті, на різних підприємствах, зокрема в машинобудуванні, нафтовидобувної та деревообробної промисловості, а також у медицині, стоматології та т.д. Вони мають масу переваг, серед яких можна виділити здатність скоротити споживання електроенергії.
В залежності від потреб аудиторії, бувають такі види компресорного обладнання, як гвинтові, поршневі, дизельно-пересувні, а також компресори високого тиску. Вибираючи той або інший пристрій, потрібно в першу чергу звернути увагу на діапазон і граничний тиск компресора, продуктивність, призначення та умови експлуатації. Ці показники є визначальними, адже від них залежить потужність компресора, його енергоємність, ціна і гарантійний термін.
Однак першорядне значення має призначення обладнання. Якщо Ви вибираєте компресор (http://gtg.in.ua/ua) для СТО, то слід віддати перевагу пристрою середньої потужності, а для промислових цілей використовують обладнання найвищої потужності.






Опубликовано в таких рубриках:
- Оборудование. - Бизнес и финансы.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038326 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
компресор холодильные витрины