Фото в стилі епохи Мерилін Монро






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Галя
02-03-2012, 04:59:15
Публикация №_4526

Фото в стилі епохи Мерилін Монро
Багатьох приваблюють часи неперевершеної красуні Мерилін Монро, стильної та витонченої Коко Шанель, елегантної і чарівної Софі Лорен… Так, то була епоха, яку сьогодні прийнято називати відомим словом «ретро».
Стиль ретро – це модно. Таким він залишиться ще як мінімум декілька століть. Тут поєднується простота і витонченість, шарм і кокетство. Яскраві кольори, сміливі образи, рішучі характери – все це про ретро. Такі риси не можуть не подобатись. Для жінок ретро – це втілення жіночності і сміливості, для чоловіків – недосяжність і спокусливість жіночої постаті.
Кожен бажаючий може дозволити собі «приміряти», хоча б на деякий час, цей чуттєвий образ. А втілити це все в життя допоможе фотографія. Тому, якщо Вам потрібен фотограф http://moya.in.ua/ для чергової фотосесії, обирайте стиль ретро і такого професіонала, який вміє працювати у даному напрямку.
Професійний фотограф (http://moya.in.ua/) у стилі ретро якнайкраще розуміє усі модні тенденції цієї прекрасної епохи і допоможе своїм моделям стати її частиною. Тут грають важливу роль навіть найдрібніші деталі – колір губної помади, макіяж очей, завитки локонів, довжина спідниці та багато іншого.
Фотографії у стилі ретро характеризуються історичною спрямованістю. Їм притаманні елементи вишуканості та витонченості. Фото у стилі ретро несе в собі якусь незбагнену загадковість і таємничість. Такі світлини стануть не тільки найкращим доробком у фотоальбомі, вони також зможуть прикрасити інтер’єр приміщення.
Зробити якісні фото і в повній мірі відтворити старовинну епоху досить складно. Треба мати велике терпіння і бажання, щоб довести цю справу до логічного завершення. Тільки так Вам буде гарантований успіх. Позитивні враження від фотосесії, приголомшливі світлини і спогад на все життя – усе це під силу фотосесії у стилі ретро.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,044953 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф потрібен фотограф