Як красиво розмовляти.






Статья.
красиво розмовляти
Добавил: Катя
12-12-2011, 16:48:40
Публикация №_3426

Як красиво розмовляти. Фото не доступно!
Усім нам відомо, інструментом спілкування більшості людей виступає голос, причому, Як стверджують акустики, на землі не знайдеться і двох людей з однаковими голосами. Ми ж будемо використовувати вузьку класифікацію голосів: чоловіча (низький, середній, високий) і жіночий відповідно (низький, середній, високий).
Як відомо, інструментом спілкування більшості людей виступає голос, причому, Як стверджують акустики, на землі не знайдеться і двох людей з однаковими голосами. Ми ж будемо використовувати вузьку класифікацію голосів: чоловіча (низький, середній, високий) і жіночий відповідно (низький, середній, високий).

Помічено, що більшість людей в розмовах сприймають позитивно і прислухаються до власників низького голосу (розмашистий баритон або гучний бас), чого не скажеш про власників високого, як кажуть, писклявого, голоса. Але не варто засмучуватися, давно доведено, що голос не є незмінною величиною, про певних діапазонах його цілком можна змінювати. Рекомендуємо Вам пробувати підспівувати співачці (або співакові) з більш низьким голосом, при цьому намагайтеся максимально повторити всі його голосові особливості, і, запевняємо Вас, через місяць вже будуть помітні позитивні результати.

Тепер перейдемо безпосередньо до красивої мови, до того, що необхідно міняти головним чином. Важливо знати, що, наприклад, коли ми хочемо привітати з днем народження http://privitay.in.ua/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/ друга то тембр нашого голосу буде відрізнятися від повсякденного спілкування. Коли ми знаходимося на діловій зустрічі, Ваш опонент, якщо він вміє грамотно спілкуватися і вести розмову, чекатиме від Вас подібних умінь. Я лише наведу кілька прикладів, що ж найбільшим чином викликає роздратування людей в розмові. Перше що варто геть викорінити, це слова і словосполучення-паразитів ("ну", "це", "в загальному", "як би", "насправді", і т.д.), постарайтеся уникати довгих недоречних пауз, дотримуйтесь зв`язність мовлення (відмінок, тимчасове закінчення, та інше).

Значною мірою на грамотність мови, а відповідно і на красу мови, може вплинути стрес, коли Ваш мозок не в змозі за невеликий час підібрати готову фразу і пропозицію, і ось для цього вже необхідна тренування. Тренування може бути як природною, так і штучною. Природною тренуванні піддається людина, якій за родом своєї діяльності доводиться багато і досить часто говорити, тому у таких людей незмінно формується багатий словниковий запас, він може говорити невимушено і легко, його складно ввести в мовній ступор. Штучна тренування полягає в штучному збільшенні часу свого спілкування, причому, якщо немає можливості спілкуватися зі співрозмовником, підійде, наприклад, телевізор. Намагайтеся вголос (!) Наслідувати диктору, і незабаром Ви переконаєтеся, що Ваш словниковий запас суттєво поповниться непоганий цензурної лексикою. Постарайтеся, щоб така гарна мова супроводжувала вас в будь-якої несподіваної ситуації, скрізь і завжди.






Опубликовано в таких рубриках:
- Познавательное. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,127102 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
красиво розмовляти відпочинок щепа для копчения эффективность стрельбы из лука канцтовары бумага для принтера