Утеплення екструдованим пінополістиролом Батеплекс






Статья.
Батеплекс
Добавил: Кир Родионович Борисов
31-03-2018, 13:28:53
Публикация №_22693

Утеплення екструдованим пінополістиролом Батеплекс
Сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує широкий вибір рішень для утеплення опалюваних приміщень, які виробляються різними виробниками. Серед великої різноманітності найбільш ефективним утеплювачем є екструдований пінополістирол, який має безліч переваг при досить невисокій вартості.

Даний матеріал виробляє багато компаній і найякісніший пропонує компанія БАТЕ, яка випускає утеплювач під торговою маркою Батеплекс.

В першу чергу пропонуємо звернути увагу на переваги екстрадованого пінополістиролу Батеплекс:

• Низький рівень поглинання вологи.

• Вражаючі теплоізоляційні якості.

• Стійкість до впливу різних хімікатів.

• Висока довговічність.

• Фіксований рівень теплопровідності.

• Стійкість до впливу високих температур.

• Дуже широка сфера застосування.

Слід зазначити те, що висока ступінь теплоізоляції стабільно зберігається навіть в умовах підвищеної вологості, що дає можливість безперешкодно використовувати пінополістирол без додаткової гідроізоляції в особливо сирих приміщеннях, таких як лазні, сауни, підвали та інше.

Екструдований пінополістирол Батеплекс має вигляд своєрідних плит, колір і відтінки яких можуть бути зовсім різними для найбільш оптимальної відповідності на заданій ділянці будівництва або обробки.

Компанія Батеплекс виробляє екструдований пінополістирол за найсучаснішою технологією

Виробництво розглянутого матеріалу є дуже складним і має ряд технологічних особливостей. Для того щоб мати уявлення, як воно відбувається, необхідно розуміти, що означає сам процес екструзії. Простіше кажучи, це виготовлення будь-яких кінцевих форм матеріалів шляхом продавлювання розплавленої суміші через спеціальну формувальну машину, яку і називають екструдером.

Таким чином, виготовлення самого екструдованого пінополістиролу Батеплекс починається зі змішування гранул пінопласту в спеціальній машині під впливом високої температури. Потім і здійснюється безпосередній процес екструзії одночасно з додаванням в суміш спеціального елемента котрий її спінює. Багато виробників використовують в якості даного елемента фреон, але в Батеплекс використовуються виключно безфреонові добавки, що забезпечує його абсолютну екологічність, адже сам фреон, а точніше його викиди досить шкідливі для атмосфери. Екологічність є ще однією важливою перевагою даного утеплювача в порівнянні з аналогами.








Опубликовано в таких рубриках:
- Стройматериалы. - Строительство и ремонт.
Читайте также...

Люстры: стильно ярко и уютно

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
26-03-2018, 00:10:47
Публикация №_22691

Люстры: стильно ярко и уютноОсвещение помещений во все времена было и остается искусством востребованным. Небоскребы, спортивные арены, театры и выставочные павильоны – эти объекты требуют от архитекторов, дизайнеров специального светового оформления. В свою очередь потребители "участвуют" вольно или невольно в процессе совершенствования осветительных приборов. Ведь они на своем опыте познают качество светильников

подробнее...

Варианты бруса для сооружения деревянных домов и их особенности

Статья.
Добавил: Игорь
24-03-2018, 21:11:18
Публикация №_22681

Варианты бруса для сооружения деревянных домов и их особенностиСегодняшние методы деревообработки дают возможность застройщикам строить экологичные, практичные и сравнительно недорогие дома из натурального материала. Особенного внимания достоин деревянный брус.


подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034583 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Батеплекс утеплювач теплоизоляция частных домов утепление дома дома из бруса под усадку теплоизоляция для труб Lic Ceramic