Смак французького м’яса і що в ньому особливого






Статья.
французьке каченя
Добавил: Кир Родионович Борисов
01-07-2016, 13:03:31
Публикация №_20133

Смак французького м’яса і що в ньому особливого

Що дивного в тому, що кожна нація створює свої продуктові вподобання? Для прикладу, американці надають перевагу фаст-фуду, британці люблять чай і сендвічі, німці полюбляють ковбаски і пиво, а італіці — пасту, піцу і спагеті. Французи також мають свої вподобання, і ви їх знаєте: це вина, свіжа випічка, сири та шампанське. Сьогодні ми розкажемо вам ще про один різновид фірмової французької страви, який дістався нашого ринку.



У вас є можливість скоштувати французьке каченя — нове слово і новий смак на ринку м’ясопродуктів. Тут використовується оригінальне справжнє качине м’ясо, яке переробляється в сосиски, сардельки, ковбаски та інші смачні вироби. Здається, а що такого особливого? Качка є качка, чим вона відрізняєтсья від традиційних українських качок? В тому-то вся і справа, що відрізняється як походженням, так і способом приготування. Чули, як готуються ковбаси «на вогню»? Тоді вмощуйтесь в крісло і слухайте уважно.

«Вогняне м’ясо» - це варіант приготування, коли використовуються не стількі горючі спеції, як перець чи васабі, по факту тільки страшенно пекуть рот, а саме відкритий вогонь для приготування. І це серединна форма, де не відкритий вогонь, і не копчення димом, а саме вогонь середньої інтенсивності. Як результат, ви отримуєте «мисливський смак» страви, який важко знайти сьогодні. Більшість ресторанів і кухарів пропонують делікатеси під різними соусами, іноді це делікатеси з невідомим смаком. А тепер у вас є знайома страва, яка сама по собі вже повноцінний делікатес, без необхідності додавати до нього спеції та прянощі. За рахунок цього можна створювати нові страви і додавати родзинку до існуючих.

Щодо інших переваг бренду:

- оригінальна продукція, яка вирощується на давальницькій сировині.

- поставки «день в день».

Щодо першого пунку, то качки завозяться з Франції, від офіційного виробника. Це важливо, оскількі це фірмове поголів’я, яке має всі щеплення, а також гарантовано набирає вагу. Крім цього, фірмове поголів’я селекційно покращене, щоби легше переносити відсутність води і швидше набирати вагу. Селекція відбувається на протязі 40 років кожні 2-3 місяці від найкращих голів чергового покоління качок.

Щодо другого пункту, то качине м’ясо та інші вироби привозять замовнику в той же день, коли і отримують замовлення. Це стосується всіх великих міст, де є склади, а також передмість. Головне правило даної компанії — виконати замовлення клієнта найшвидше, без зволікань і пауз. Хочете це перевірити, то спробуйте їм позвонити.







Опубликовано в таких рубриках:
- Продукты питания. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035837 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
французьке каченя сухофрукты товары Новые йогурты ТМ «Біла лінія» ― готовый правильный завтрак с мюс рыба