За підтримки представництва Toshiba Medical Systems в Україні відбудеться Перша Американська Школа Радіології






Пресс-релиз.
Американська Школа Радіології
Добавил: Toshiba Medical Systems
05-08-2011, 16:38:04
Публикация №_2011

За підтримки представництва Toshiba Medical Systems в Україні відбудеться Перша Американська Школа Радіології
Представництво Toshiba Medical Systems в Україні виступить генеральним спонсором Першої Американської Школи Радіології на тему: «МРТ скелетно-м`язової системи» за участю відомих фахівців з США. Школа організована на базі медичних центрів ТОВ "МДЦ Експерт" (Центр Променевої Діагностики та МДЦ Експерт-Харків) та відбудеться з 03 по 07 жовтня 2011року. До участі у навчанні запрошуються досвідчені лікарі-радіологи та лаборанти.
Вперше в Україні з 3 по 7 жовтня 2011 року в м. Харків на базі двох медичних центрів ТОВ МДЦ Експерт (Центр променевої діагностики та МДЦ Експерт-Харків) відбудеться Перша Американська Школа Радіології за участю провідних фахівців та лекторів із США. Тема школи: «МРТ скелетно-м`язової системи». Учасники заходу отримають унікальну можливість дізнатися від практикуючих лікарів Америки, найвідоміших фахівців у галузі МРТ, про особливості МР-діагностики.

Зауважимо, що Перша Американська Школа Радіології - це знаковий освітній захід, призначений для досвідчених лікарів і лаборантів МРТ і спрямований на підвищення професійної кваліфікації. Нічого подібного раніше в Україні не було. Фахівці з провідних клінік США поділяться досвідом і розкажуть, як організована робота лікарів-радіологів в США і Європі, як правильно описувати патологію, алгоритм дій лікаря, і багато іншого.

Серед тих, хто проведе навчання і відповість на запитання учасників заходу – провідні фахівці в області МР-діагностики - доктор медицини Стюарт Резник, доктор-остеопат Діана Л. Уестерфілд, клінічний спеціаліст/МРТ Барбара Руплін.

В даний час МРТ - це єдиний метод медичної променевої діагностики з унікальними можливостями одночасного отримання повного обсягу даних про пацієнта. В ході школи будуть розкриті основні аспекти проведення діагностики опорно-рухового апарату дорослих і дітей будь-якого віку на предмет виявлення пошкоджень, дегенеративно-дистрофічних і обмінних захворювань скелетно-м`язової системи, а також онкології.

Всього в рамках тижневої програми школи будуть представлені два паралельних навчальних курси - окремо для лікарів і лаборантів. Важливо те, що навчання для лаборантів включає щоденні теоретичні заняття, а також практикуми в клініці на 1, 5-тесловому МРТ. Нарешті українські МРТ-лаборанти отримають можливість навчитися ефективному скануванню і проведенню підготовки пацієнта до МР-дослідження відповідно до американських та європейських стандартів, визначених у сфері проведення подібних досліджень.

Додамо, що школа організована за підтримки Інституту медичної радіології ім. С. П. Григор`єва АМН України, кафедри променевої діагностики Харківської медичної академії післядипломної освіти МОЗ України, Американського навчального центру "WellStar" та Української Асоціації рентгенологів і фахівців з КТ та МРТ. Генеральним спонсором заходу виступить представництво «Toshiba Medical Systems» в Україні.

Участь у Першій Американській Школі Радіології платна. Для участі потрібно заповнити анкету на сайті www.toshiba.net.ua. Детальну інформацію про захід можна отримати за тел. +38 044 404-49-99.

Для довідки:
Toshiba Medical Systems – світовий лідер у виробництві обладнання медичного призначення, що випускає практично весь спектр візуалізуючих діагностичних апаратів. Початок формуванню підрозділу Toshiba Medical Systems поклав успішний випуск у 1915 році рентгенівських систем. На цей час Toshiba Меdical Systems має представництва в більше як 120 країнах світу. В Україні офіційне представництво компанії працює з квітня 1998 р. та пропонує на український ринок широкий спектр сучасного медичного обладнання.






Опубликовано в таких рубриках:
- Медицина и здоровье.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048556 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Американська Школа Радіології колоректальный рак метадон бесплодие Фонд стволовые клетки