Компанія УМТ та благодійний фонд «Розвиток України» Ріната Ахметова поставили комплекс радіотерапевтичного обладнання для Рівненського онкодиспансеру






Пресс-релиз.
Фонд
Добавил: УМТ
12-08-2011, 15:52:18
Публикация №_2062

Компанія УМТ та благодійний фонд «Розвиток України» Ріната Ахметова поставили комплекс радіотерапевтичного обладнання для Рівненського онкодиспансеру
Компанія УМТ успішно завершила установку комплексу радіотерапевтичного обладнання у Рівненському онкологічному диспансері в рамках проекту Фонду Ріната Ахметова «Рак виліковний. Своєчасна діагностика і лікування онкологічних захворювань».
Компанія УМТ успішно завершила установку комплексу радіотерапевтичного обладнання у Рівненському онкологічному диспансері. Додамо, що компанія УМТ в рамках проекту Фонду Ріната Ахметова «Рак виліковний. Своєчасна діагностика і лікування онкологічних захворювань» на конкурсній основі була обрана постачальником радіотерапевтичних систем для Рівненського онкодиспансеру. Після установки діагностичного обладнання для планування радіотерапевтичного лікування Aquilion LB (Toshiba Medical Systems, Японія) була проведена інсталяція лінійного прискорювача Elekta Precise Treatment System ™ (виробництва компанії Elekta, Великобританія) для безпосереднього проведення радіотерапії. На початку осені підійдуть до завершення всі етапи навчання фахівців та налаштування систем. Перших пацієнтів оновлене відділення радіотерапії планує прийняти вже в жовтні цього року.

Комплекс радіотерапевтичного обладнання був придбаний Фондом з метою модернізації та посилення радіологічної служби Рівненської області. Відомо, що у Рівненській області щорічно зростає кількість онкохворих і вже сьогодні радіотерапії потребують дві третини онкохворих області. На базі високотехнологічного обладнання у диспансері планується створення регіонального центру променевої терапії, де зможуть проходити лікування пацієнти з Рівненської та сусідніх областей.

«Всі учасники цього унікального проекту відчувають величезну персональну відповідальність за його успішну реалізацію. Проект дозволяє зробити значний ривок, спрямований на боротьбу з таким важким недугом, яким є на сьогоднішній день онкологія, - говорить Дмитро Лаврентій, генеральний директор компанії УМТ. - І ми віримо, що об`єднавши зусилля, можна врятувати тисячі життів, адже сьогодні рак - це хвороба, з якою можна і потрібно ефективно боротися. Команда УМТ докладає великих зусиль, щоб проект, в якому так багато залежить від взаємної віддачі, яку демонструють всі учасники проекту, проводився якісно на кожному з етапів, - починаючи від постачання і монтажу високотехнологічного обладнання і закінчуючи його ефективної експлуатацією та навчанням медичного персоналу».

Слід зазначити, що медичний лінійний прискорювач був виготовлений на заводі у Великобританії спеціально для цього проекту. Апарат являє собою надійну багатофункціональну систему, сконструйовану для інтенсивного щоденного клінічного використання і призначену для проведення не тільки простих, але і складних методик променевої терапії злоякісних пухлин фотонами та електронами високих енергій. На сьогоднішній день це найефективніший метод лікування онкопатології, завдяки якому рівненські фахівці отримають можливість значно підвищити якість медичної допомоги пацієнтам.

Можливості лінійного прискорювача доповнює спеціалізована онкологічна томографічна система Aquilion LB. Даний сканер ідеально інтегрується з лінійними прискорювачами, розширюючи можливості їх використання. Він забезпечує достовірну діагностику і планування дистанційної та контактної променевої терапії, а також контроль при проведенні малоінвазивних операцій. Система відрізняється гнучкістю і є унікальною, оскільки має найширшу апертурою гентрі (до 90 см.) і найбільше поле огляду (FOV85 см.). Крім того, апарат дозволяє отримати особливо тонкий зріз (0, 5 мм.), що забезпечує найвищу якість зображень і найбільш достовірну діагностику при мінімальних променевих навантаженнях. Завдяки цим характеристикам пацієнти не відчувають дискомфорту від перебування в закритому просторі, а лікарі отримують можливість проводити якісні дослідження і дітям, і дорослим, а також пацієнтам з надлишковою вагою тіла.

Фахівці підкреслюють, що в цілому, поява такого унікального для Україні комплексу обладнання стане ключовою ланкою в ланцюжку модернізації та удосконалення системи надання допомоги онкологічним хворим в Рівненській області: від первинного виявлення, діагностування на КТ-сканері до лікування за допомогою лінійного прискорювача. Даний комплекс може стати модельним для переоснащення онкодиспансерів і в інших регіонах України.
______________________
Для довідки:
Компанія УМТ - спеціалізується на постачанні та обслуговуванні високотехнологічного і сучасного медичного обладнання з 1995 року, організовує навчання для медичних працівників. Портфель продукції компанії включає в себе діагностичне обладнання (ультразвукові, мамографічні та рентген-системи, КТ, МРТ) та обладнання для лікування пухлин (радіохірургічні системи КіберНіж, брахітерапевтичні системи і лінійні прискорювачі). Компанія УМТ входить до трійки провідних імпортерів медичної техніки в Україні і на сьогоднішній день ексклюзивно постачає продукцію таких виробників: Toshiba (Японія), Hologic (США), Intermedical (Італія), Accuray (США), IBTBebig (Німеччина), Elekta (Великобританія), Eckert & Ziegler (Німеччина).
Благодійний фонд «Розвиток України» - неприбуткова організація, заснована 15 липня 2005 року. Місія Фонду - БФ «Розвиток України» створює фундамент для успішного і стійкого розвитку українського суспільства шляхом інвестуючи в освіту майбутніх поколінь, здоров`я нації, збереження і розвиток української культури. Напрями діяльності: сучасна освіта, здоров`я нації, культурна спадщина, адресна допомога. Засновник Благодійного фонду «Розвиток України» - Рінат Ахметов.

Рівненський обласний онкологічний диспансер - медичний заклад, надає спеціалізовану стаціонарну та поліклінічну допомогу онкологічним хворим м. Рівне та Рівненської області.






Опубликовано в таких рубриках:
- Благотворительность. - Медицина и здоровье.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,042999 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Фонд Ахметов korrespondent.net Л. Рон Хаббард животные нужна помощь благотворительность