Облаштування двору






Статья.
Гаражні ворота
Добавил: Кир Родионович Борисов
01-04-2015, 17:51:18
Публикация №_17919

Облаштування двору

Якщо ви є щасливим власником приватного будинку, то вам пощастило мати і двір. Крім облаштування інтер`єру та екстер`єру самого будинку, потрібно також серйозно підійти і до обладнання присадибної ділянки - тобто двору.



Адже він відіграє важливу роль у загальному антуражі вашої обителі. Саме двір кидається в очі, в першу чергу, у ваших гостей. І ви бачите його кожен день, а також проводите там багато часу в теплий період року. Всім хочеться проводити час в оточенні краси та затишку, і у ваших силах створити такий острівець для себе. Тут важливим э кожен елемент – гаражні ворота http://marketvorot.com.ua/ua/priduktsiya/vorotni-sistemi/garazhni-vorota , фонтан або альпійська галявина, басейн або альтанка - подумати і врахувати потрібно абсолютно все.

Перше, про що потрібно подумати, так це про те, щоб двір був одночасно красивим, практичним і витриманим в одному стилі з вашим будинком.

Для того щоб розділити двір на різні куточки потрібно вдатися до техніки зонування. Такий поділ потрібно здійснювати з урахуванням всіх мешканців будинку, їх віку, уподобань і захоплень. Далі, виходячи з цього потрібно буде визначити для себе необхідні зони та бажані зони. Також потрібно добре подумати і знайти ті, які можна об`єднати, тим самим поєднуючи весь функціональний простір.

Для того, щоб візуально розділити всі зони можна використовувати кілька варіантів. Поділ може бути зроблений за допомогою різних скульптур, садових стін, елементів озеленення та іншого. Більш того, це ж можна зробити за допомогою декоративних доріжок і потічків. Важливо пам`ятати, що дитячий майданчик повинен розміщуватися в місці, яке добре проглядається як з дому, так і з усіх кутів двору. Тоді діти завжди будуть на виду, і можна буде вчасно зреагувати у випадки чого. Маленькою хитрістю, якою користуються професіонали, є коригування меж різних зон з вікна. Іншими словами потрібно ввійти в будинок, піднятися на другий або третій поверх і визирнути на вулицю. Від туди відразу ж можна буде побачити всі недоліки планування.

Після того, як ви продумали весь ландшафтний дизайн, необхідно потурбуватись і про декоративні прикрасах двору. Всі ці елементи повинні поєднуватися як з дизайном будинку, так і з дизайном двору. Наприклад, якщо у вас є секційні гаражні ворота ціна http://marketvorot.com.ua/ua/priduktsiya/vorotni-sistemi/garazhni-vorota яких «написана» на їхньому оздобленні, то їх можна стилізувати під ті ж матеріали з яких виготовлені лавочки і альтанки у дворі.

Ще одним прийомом професійних дизайнерів є красиве і грамотно розміщене освітлення.

 








Опубликовано в таких рубриках:
- Ворота заборы и ограждения. - Строительство и ремонт.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048387 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Гаражні ворота Секційні гаражні ворота ціна заборы и ограждения Автоматические ворота Гаражные ворота Киев