Українці - нація чесних!






Статья.
ваги купити
Добавил: Кир Родионович Борисов
09-06-2014, 15:15:53
Публикация №_16485

Українці - нація чесних!
Погодьтеся, ніхто не бажає буди обдуреним. Для протидії цьому «щастю» людство винаходило різні засоби: від судів до терезів. Навіть Феміда зображалася з вагами, адже точність має буди в усьому. І коли той, що продає намагається підкрутити ваги на свою користь, це справедливо обурює покупця.

Та сьогодні є контролюючі органи, які невпинно слідкують за добропорядністю продавців. Варто лише тут /www.technowagy.com.ua/uk - ваги купити http://www.technowagy.com.ua/uk у чесного виробника, і ніяких проблем не матиме а ні продавець, а ні покупець. Тим більше, що у нас в Україні надійні виробники існують. То чому би не підтримати їх, зробивши вдалу покупку?

Навіть якщо Вам потрібні не звичайні електронні магазинні терези а, скажімо аналізатори вологи, автомобільні чи вагонні ваги, все одно це, як і багато іншого обладнання, можна придбати у наших виробників.

І тоді Вас будуть вважати надійним бізнесменом і продавцем. Адже говорять: «Довіряй, але перевіряй». Тому ті, хто продає, мають бути зацікавлені в отриманні якісного торгівельного обладнання не менше, ніж покупець. Лише за умови співпадіння ваги на упаковці і на контрольних терезах у людей, які купують, з’явиться бажання придбати Вашу продукцію знову.

Тож не баріться з купівлею якісних вагів. Адже тільки вони можуть стати запорукою надійності и порядності компанії. А це, як відомо, найголовніша умова процвітання бізнесу. Врешті решт, прислів’я: « Не обдуриш - не продаси» - це головне гасло російських купців.

Але ж ми українці, то маємо буди чесними, і через це шанованими скрізь! Адже саме такими були наші діди, і не мають право нащадки зганьбити їх пам`ять.

Завод ваговимірювального обладнання НВП "Техноваги"
http://www.technowagy.com.ua/






Опубликовано в таких рубриках:
- КИП - Промышленность. - Бизнес и финансы. - Торговля.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,039511 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
ваги купити Tektronix Поверка счетчиков воды в Москве Влагомер портативный контрольно измерительные приборы