Григорій Пустовіт






Пресс-релиз.
Гриб
Добавил: Григорій Пустовіт
21-06-2011, 12:41:56
Публикация №_1571

Григорій Пустовіт
За повідомленням неофіційних джерел з Кабінету Міністрів України стало відомо, що вже у цьому році на пост члена Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України прийде голова київської групи
Чи це добре і хто відповідатиме за дії нового складу ДКЦПФР невідомо, але факт залишається фактом. Одразу ж після зміни порядку формування регулятора фондового ринку - Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, до її складу залучиться відомий знавець корпоративних відносин Вадим Валентинович Гриб. Натомість його діяльність в ДКЦПФР не буде першою державної посадою. Нагадаємо, він обіймав посаду заступника міністра АР Крим та штатного радника СБУ. Проте гравці фондового ринку, а особливо господарські товариства занепокоєні цією ситуацією, оскільки Вадим Гриб довгий час вважався головним рейдером країни, про що він сам говорив відкрито в ході інтерв’ю на радіо Свобода. На його рахунку велика кількість рейерських захоплень підприємств по всій території України, які названі на сайті компанії "ТЕКТ" вдалими інвестиційними проектами.
Що ж, доки офіційні джерела мовчать, нам залишається чекати. Можливо Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку стане новим вдалим інвестиційним проектом пана Гриба?!






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,049702 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Гриб ДКЦПФР УНИКА СК «Fidem Life» МАРФИН БАНК бизнес