Влада Прокаєва відзначила піаніста майбутнього






Новость.
Влада Прокаєва Всесвітня спадщина
Добавил: Благодійний фонд Влади Прокаєвої «Обдаровані діти – м
16-05-2011, 16:15:21
Публикация №_1250

Влада Прокаєва відзначила піаніста майбутнього
З 2 по 8 травня у столиці Грузії пройшов 5-й Тбіліський міжнародний конкурс молодих піаністів.
З 2 по 8 травня у столиці Грузії пройшов 5-й Тбіліський міжнародний конкурс молодих піаністів.

«З першого дня існування наш конкурс ставив за мету популяризацію грузинської виконавської майстерності, грузинської музичної культури, – зазначила засновниця та директор конкурсу Лиа Нікабадзе. – Я дуже щаслива, що кожний, багатий на події день конкурсу, перетворюється на справжній фестиваль геніальності, молодості, та підвищення рівня музичного мистецтва. Не буду приховувати, що цьогорічний конкурс міг би й не відбутися, адже країна переживає гостру кризу та брак коштів, але завдяки нашим спонсорам й меценатам все відбулося!».

Голова Благодійного фонду «Обдаровані діти – майбутнє України» Влада Прокаєва вручила грошову премію та нагороду у номінації «Піаніст майбутнього» юному таланту з України Іллі Зуйко. «Для мене це величезна честь, – зазначила Влада Прокаєва, – я щиро вірю у те, що цей юнак прославить свою країну на увесь світ та зробить не абиякий вклад у розвиток діалогу культур та цивілізацій».

За перемогу у 5-му Тбіліському міжнародному конкурсі молодих піаністів боролися юні таланти з Грузії, Вірменії, Казахстану, Росії, України, Литви, Коста-Ріки, Азербайджану та інших країн. Усі учасники були поділені та три вікові категорії, відповідно до яких проходили конкурсні змагання. У напруженій боротьбі у молодшій віковій групі перемогу виборола Юлія Пашкова з України (викладач – Марина Калініна), у середній групі перемогу здобув Євген Моторенко також з України (викладач – Наталя Гріднєва), у старшій віковій групі перша премія також була за нашим юним піаністом. Її здобув Ілля Зуйко (викладач – Анатолій Гудько).

«Для мене велика честь та дуже відповідальна місія знаходити та підтримувати нові, ще зовсім юні таланти, – сказала в урочистій промові перша леді Грузії Сандра Елісабет Рулофс, – Я переконана, що саме ці діти обов’язково зроблять свій вклад у розвиток світового музичного мистецтва та сформують нове покоління прогресивних музикантів».

«Досвід, отриманий нами від попередніх музичних змагань, дозволяє надіятися, що цьогорічний вже 5-й Тбіліський міжнародний конкурс молодих піаністів пройде на високому артистичному та організаційному рівні, – відзначив міністр культури та охорони пам’яток Грузії Ніколос Руруа. – Я сподіваюся, що цього річ, як завжди, конкурс відкриє нові музичні таланти майбутнього».






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034007 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Влада Прокаєва Всесвітня спадщина