Види ремонту квартир






Статья.
ремонт квартир
Добавил: Віталій
29-07-2013, 09:14:46
Публикация №_12053

Види ремонту квартир
Одного чудового дня, в житті кожного власника квартири настає така мить, коли усвідомлюєш, що більше відкладати квартирний ремонт вже не представляється можливим.
Проте організувати його дійсно складно, тим більше тим, хто стикається з ним вперше. Отже, давайте розглянемо ключові моменти і послідовність попередніх робіт. У першу чергу, треба набратися терпіння і бути готовим до того до того, що процедура може зайняти не тільки місяць. Щоб мати уявлення необхідно почитати форум про ремонт. Це дасть можливість уточнити завдання і вникнути в курс справи. Тому що саме від них залежать: обсяг планованих робіт, терміни і сума фінансових витрат. Умовно ремонт можна розбити на три види: євроремонт, косметичний і капітальний.



Самий звичайний - це косметичний. Він має на увазі фарбування опалювальних приладів, дверей, зміну шпалер, стельового і підлогового покриття і т.д. Для його здійснення вам не знадобляться серйозні інструменти та силове обладнання. Його реально провести без чиєїсь допомоги, разом з тим якщо хочеться завчасно вирівняти кути і стіни, то доведеться залучити майстрів. З будматеріалів вам будуть потрібні лаки і фарби, шпаклівка, шпалери і т.д.



Добротно виконаного капітального ремонту вистачає не менш чим на 15-20 років, залежно від якості використаних матеріалів. Він передбачає заміну вікон, дверей, роботи з перепланування. Також при цьому, по необхідності, змінюється електрика та слаботочка. Обсяг ремонтних робіт може бути досить великий, і питання зажадає ретельного плану дій. Краще залишити міську квартиру і найняти бригаду професійних робітників, які проведуть весь комплекс робіт у стислі терміни.



Є ще один різновид - так званий євроремонт. Їм іменують капремонт, який виконаний під чуйним керівництвом дизайнера і з неодмінною розробкою повноцінного проекту.



Ні в якому разі не приступайте до робіт, якщо у вас немає точної суми майбутніх витрат. Ви навіть не здогадуєтеся, у що може вилитися хороший ремонт http://vseproremont.com/ , так що складіть принаймні приблизний кошторис. Оздоблювальні матеріали слід купувати самому і в якому-небудь одному магазині. Так у вас є можливість розраховувати на пристойну знижку. Спеціаліст по дизайну - задоволення не з дешевих. Тому, якщо бажаєте виграти, то маєте можливість від нього відмовитися, почитавши різні публікації в стилі: розсувні міжкімнатні двері, чим вони краще звичайних дверей!.







Опубликовано в таких рубриках:
- Строительство и ремонт.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,061464 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
ремонт квартир види ремонту напольные покрытия коттедж жалюзи в Краснодаре Кровля Юга - кровельные материалы акриловые ванны