«АгроЕкспо»: 36 000 квадратних метрів для сучасного агробізнесу






Пресс-релиз.
«АгроЕкспо»: 36 000 квадратних метрів для сучасного агробізнесу
Добавил: Ченчик Сергій Юрійович
03-06-2013, 22:20:37
Публикация №_11078

«АгроЕкспо»: 36 000 квадратних метрів для сучасного агробізнесу
Агропромислова виставка «АгроЕкспо», яка відбудеться з 3 по 5 жовтня 2013 року в місті Кіровограді, відкриває якісно нові можливості для українського аграрного бізнесу: відвідувачі зможуть побачити і оцінити в роботі максимум продукції вітчизняних та зарубіжних виробників на найбільшому в Україні виставковому майданчику.
Галузевих виставок такого масштабу, орієнтованих на безпосередніх споживачів, на сьогоднішній день в Україні не існує. Саме тому давно назріла необхідність у створенні саме такого заходу - впевнені організатори «АгроЕкспо», в якості яких виступають Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки і обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш» та Асоціація аграрних інженерів України. 
Тепер про все докладніше і по порядку. По-перше, площа експозиції становить рекордні для національних галузевих форумів 36000 м2, і це не враховуючи демонстраційного поля, на якому пройдуть польові покази техніки. Таким чином, відвідувачі зможуть отримати максимально повну інформацію про продукцію, яка їх цікавить, наочно побачити її як на статичній експозиції, так і результат роботи в полі, зробити усвідомлений вибір оптимальних по співвідношенню ціна-якість рішень для свого бізнесу. 
По-друге, на «АгроЕкспо» буде представлена вся продукція, необхідна аграріям: добрива та засоби захисту рослин, насіння та посадковий матеріал, обладнання для тваринництва, автомобілі, екскаватори. Також в агро-форумі візьмуть участь організації, які надають послуги, супутні сьогодні будь-якому бізнесу: банківський сектор, кредитування, страхування, лізинг. 
По-третє, вже сьогодні виставку «АгроЕкспо» з упевненістю можна назвати міжнародною, оскільки в ній візьмуть участь не тільки вітчизняні, але й закордонні компанії. 
По-четверте, місце проведення виставки - місто Кіровоград, розташований в центрі України, куди зручно добиратися будь-яким транспортом з усіх регіонів країни. Для відвідувачів облаштовані зручні під`їзні шляхи, широкі проїзди, паркувальний майданчик на 580 місць. 
Підводячи підсумок, можна з упевненістю заявити: «АгроЕкспо» відкриває принципово нові перспективи для аграрного бізнесу України. Її унікальність в ряду інших національних виставок складають: рекордна виставкова площа 36 000 м2, демонстрація роботи техніки в полі, а також можливість повною мірою оцінити широкий асортимент продукції компаній-учасників. 
Запрошуємо вас відвідати найбільшу українську агропромислову виставку «АгроЕкспо»! 
Виставка «АгроЕкспо» пройде 3-5 жовтня 2013 року. 
Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8. 
Контактний телефон: (0522) 35-61-45 
Сайт виставки: www.ukragroexpo.com






Опубликовано в таких рубриках:
- Агропром - Конкурсы. Выставки. Ярмарки. - Бизнес и финансы.
Читайте также...

Баскетбол и слалом на сельхоз технике

Пресс-релиз.
Добавил: Александр Трифонов
01-06-2013, 03:38:05
Публикация №_11012

Баскетбол и слалом на сельхоз технике23 мая в Киеве состоялось IІ Всеукраинское «Астра-шоу». Вторая всеукраинская олимпиада телескопических погрузчиков Manitou подготовила много сюрпризов для гостей мероприятия.
подробнее...

Dr. Oetker и STOHA присоединились к семье брендов компании FACKELMANN-Group

Пресс-релиз.
Добавил: B2Blogger
01-06-2013, 01:54:32
Публикация №_11004

Dr. Oetker и STOHA присоединились к семье брендов компании FACKELMANN-GroupКомпания FACKELMANN – Group продолжает расширять портфель брендов. По мнению руководства, стратегия мультибрендовости наиболее перспективна для обеспечения всей специфики широкого сегмента Non-food. В 2012 году FACKELMANN – Group выкупила два известных немецких бренда Dr. Oetker (non-food) и STOHA (аксессуары для кухни)

подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038259 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
«АгроЕкспо»: 36 000 квадратних метрів для сучасного агробізнесу минитрактор non-food Баскетбол и слалом на сельхоз технике