«Книжкова хвиля» об’єднала усіх небайдужих до долі книги






Статья.

Добавил: Благодійний фонд Влади Прокаєвої
26-04-2011, 17:19:44
Публикация №_1086

«Книжкова хвиля» об’єднала усіх небайдужих до долі книги
22 квітня 2011 року відбулася спільна акція газети «Комсомольская правда» в Украине» та Благодійного фонду Влади Прокаєвої «Обдаровані діти – майбутнє України», приурочена до Всесвітнього дня книги й авторського права, - «Книжкова хвиля».
22 квітня 2011 року відбулася спільна акція газети «Комсомольская правда» в Украине» та Благодійного фонду Влади Прокаєвої «Обдаровані діти – майбутнє України», приурочена до Всесвітнього дня книги й авторського права, - «Книжкова хвиля».
У приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва відбулася презентація унікальної книжкової колекції «Великие художники». Одразу після цього вихованці школи мистецтв імені Л.Ревуцького №5 виступили перед відвідувачами бібліотеки з концертом «Великодня писанка – як дитяча пісенька».
Кульмінацією свята стала «Книжкова хвиля». До юних читачів, які цього дня принесли свої улюблені книжки, приєдналися Щорічний письменницький автопробіг на чолі з братами Капрановими та представники бібліотек міста Києва. Всі присутні утворили під стінами книгозбірні живий книжковий ланцюг, який став символом єднання, любові до книги, до читання.
«Така масштабна акція, що зібрала усіх небайдужих читачів, заворожує! Саме в ці моменти починаєш розуміти справжню цінність книжного слова, яке здатне надихнути, заохотити та об’єднати», - зазначили брати Капранови.
Під час свята Благодійний фонд Влади Прокаєвої «Обдаровані діти – майбутнє України» у рамках Всеукраїнської промо-акції «1 000 000 думок про книгу» провів анкетування щодо кращої думки про книгу. Понад 50 читачів цього дня заповнили анкету та долучилися до акції.
«Я дуже люблю читати. Я з книжкою – постійно. Часом навіть до ліжка її беру. Тому свято Книги для мене найулюбленіше та найочікуваніше!», - розповіла 9-річна читачка Марія Оленова.

Нагадаємо, Всеукраїнська промо-акція «1 000 000 думок про книгу» триватиме до 25-го серпня 2011 року. Думки про книгу збираються у рамках 8-ми рубрик: «Сучасна українська книга, яка вона?», «Книга, яка відкрила Вам світ», «Який вплив чинить книга на формування особистості?», «Улюблена книга дитинства», «Яка книга сформувала Ваше життєве кредо?», «Яка книга стала Вашим другом та порадником?», «Книга чи Інтернет?», «Роль книги у Вашому самовдосконаленні». Наприкінці вересня 2011 року будуть підбиті підсумки конкурсу та визначені переможці. Найкращі зібрані думки Благодійний фонд узагальнить та видасть Альманах "Думки про книгу". Промо-акція буде внесена до Книги рекордів України до категорії "Культура, благодійність, добрі вчинки".






Опубликовано в таких рубриках:
- Дети. - Культура. - Благотворительность. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,033007 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Л. Рон Хаббард Саентология мюзикл Всеукраинский магазин детской обуви Спадщина