Встановлення камер відеоспостереження Київ.






Статья.
охоронні
Добавил: Shpilya
12-05-2013, 00:32:36
Публикация №_10682

Встановлення камер відеоспостереження Київ.
Встановлення камер відеоспостереження та інших систем контролю в наш час набула особливої ​​популярності. Адже встановлення відеоспостереження дозволяє в рази знизити, а в деяких випадках навіть повністю виключити ймовірність виникнення небезпечних ситуацій. Наявність будь-яких пристроїв, будь то: датчики руху, відеокамери, пункти контролю тощо, вже саме по собі показує співробітникам і відвідувачам що винний буде знайдений і покараний.
Як відомо людина, яка знає, що за ним стежать, вже нездатний вчинити протиправні дії. Особливо корисна встановлення відеоспостереження http://video-cctv.kiev.ua/ua-install-cctv-system-video-security-surveillance-kiev/ в ресторанах і магазинах. Як показує практика багато директорів, які були впевнені, що у них злодійства немає, після установки прихованого відеоспостереження різко змінювали свою думку. Тим більше що вартість обладнання набагато менше, ніж збитки від злодійства. Однак вартість робіт за установку, може набагато перевищувати вартість обладнання. Все залежить від методу установки. Наприклад, якщо просто повісити камеру відеоспостереження це одна ціна, а от якщо потрібно збудувати мережу прихованих камер відеоспостереження, це зовсім інша ціна. Адже здебільшого подібні роботи проводяться вночі, щоб ніхто не знав про них. Інакше, який толк від прихованих камер?
Наприклад камеру можна без особливих проблем і витрат вмонтувати в пожежні або об`ємні датчики. Це найбільш оптимальний варіант, по-перше, там вже є електроживлення. А значить не потрібно тягнути зайву пару проводів, які збільшать ризик розкриття камери. По-друге ці датчики коштують майже скрізь, у кожній кімнаті і люди вже до них просто напросто звикли, вони ніколи не викличуть підозр. Правда у цього методу є один істотний мінус. Занадто багато людей мають доступ до датчиків.
Якщо ви хочете отримати ідеальну і непомітну приховану камеру, то можна застосувати другий спосіб. Потрібно акуратно зняти шпалери, якщо не вийде, то купити точно такі ж. Зробити нішу в стіні, в неї вмонтувати камеру, по штробі провести дроти живлення, потім все зашпаклювати і акуратно заклеїти знову шпалерами. Саму камеру можна завісити небудь картинкою і тоді ніхто й ніколи не здогадається, що там стоїть камера прихованого відеоспостереження.
Установка систем видеонаблюдения (http://video-cctv.kiev.ua/install-cctv-system-video-security-surveillance-kiev/)    
Компания "Системы Безопасности" 
03022, Украина, г.Киев, ул.Васильковская, 34 
тел.096-974-16-26,  
[email protected]






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,032102 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
охоронні системи монтаж отопления Общество с Ограниченной Ответственностью «СБ-Сервис» дешевые авиабилеты штамп тюльпаны