50 управлінців «Київстар» зустрілися з 50 абонентами компанії






Пресс-релиз.
Київстар
Добавил: Київстар
18-11-2011, 17:23:31
Публикация №_3095

50 управлінців «Київстар» зустрілися з 50 абонентами компанії
Нещодавно відбулася зустріч великої групи менеджерів управлінської ланки «Київстар» з абонентами компанії. Унікальність події полягала в тому, що спілкування 50 менеджерів з такою ж кількістю абонентів відбулося у форматі прямого діалогу.
Іновативний формат спілкування був спрямований на максимально глибоке розуміння найбільш активних абонентів «Київстар». Для максимально повного відображення думки даної категорії абонентів під час свого дослідницького експерименту «Київстар» залучив експертизу компанії GfK Ukraine, яка спеціалізується на маркетингових дослідженнях. Фахівці цієї компанії ретельно відібрали 50 абонентів «Київстар» за певними критеріями: кожен із користувачів мобільного зв’язку, який взяв участь у діалозі, є користувачем смартфону, щомісяця витрачає на зв`язок близько або понад 100 грн., також користується мобільним інтернетом та додатковими послугами «Київстар».
Одночасно відбулося 10 зустрічей у форматі 5х5. Під час кожної з них 5 управлінців вищої ланки «Київстар» спілкувалися з 5 абонентами. По суті це був відкритий діалог, у якому менеджерам компанії вдалося почути цікаві деталі стосовно того, як найбільш активні користувачі телеком-послуг ставляться до мобільного зв’язку, як вони сприймають «Київстар» та інших гравців телекомунікаційного ринку, яким вони уявляють ідеального оператора, а також багато іншого.
Менеджери «Київстар», які взяли участь у дослідженні, представляли практично всі функціональні напрямки компанії – маркетинг, фінанси, технічне забезпечення, управління персоналом, PR, аудит тощо. Новий формат спілкування з абонентами «Київстар» зі всією очевидністю довів, що прямий діалог з клієнтами має користь не лише для маркетингової функції. Адже знати споживачів, розуміти їх, працювати для задоволення їхніх потреб  важливо кожному менеджеру та кожному співробітнику «Київстар» незалежно від функціональної приналежності.
Директор з персоналу та розвитку організації «Київстар» Олена Кропив’янська:
«Унікальною конкурентною перевагою, яка відрізняє «Київстар» від інших операторів зв’язку  є велика ідея Активної Турботи про наших клієнтів, якою ми завжди керуємося у своїй роботі. Втілюючи цю ідею в життя, ми знаходимо різні формати для того, аби найкраще зрозуміти наших клієнтів та, вже маючи таке розуміння, найкращим чином задовольнити їхні потреби. І про це повинен дбати кожен керівник незалежно від функції, яку очолює, оскільки наш успіх визначає командна робота. Адже абонент завжди обирає й залишається з тим оператором, який надає йому найкращу якість послуг та сервісу».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв`язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв`язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв`язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua







Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,037010 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Київстар управлінці МТС Украина Київстар Бізнес