Що буде якщо не платити кредит МФО






Статья.
кредит в Манівео
Добавил: Кир Родионович Борисов
14-03-2019, 15:04:35
Публикация №_23162

Що буде якщо не платити кредит МФО
В Україні стали популярними мікрофінансові організації Манівео, ШвидкоГроші і десятки інших компаній, які дають невелику суму, до 10 тисяч гривень на термін 1-2 місяці. Є багато громадян, які вже спробували брати позику у такій організації, але не з метою збагатитися, а вирішити свої тимчасові фінансові питання.

У підсумку, ті хто брав гроші в борг у Манівео, розуміли, що віддавати доведеться колосальну суму. Якщо в місяць набігає комісія до 30%, то за рік припадає виплачувати 365% річних. Якщо ви прострочили кредит на один місяць, вам починають дзвонити, повідомляти, що загрожують штрафи, пеня. За кожен день прострочення з вас можуть вимагати пеню від 1 до 3%. За рік прострочення набігає величезна сума. Більше читайте тут https://golovko.com.ua/ne-platit-kredit-v-kieve

Ви можете звернутися за консультацією до юриста, що займається спорами в цій області, але цілком вирішите проблему самостійно.


Погрози від МФО

Якщо ви прострочили кредит, спочатку вам дзвонять з різних номерів співробітники Манівео, що лякають судами, передачі боргу колекторам. Насправді, крім зміни кредитора, нічого страшного не відбувається. Навіть, якщо переуступка боргу сталася, тепер з вас вимагають повернення грошей колектори, не піддавайтеся на провокації. Вас не будуть бити знущатися над вашими родичами, оскільки навіть загрози є порушенням чинного законодавства. Якщо вам загрожують, ви можете нагадати про статтю 189 Кримінального кодексу України про вимагання та статті 355 Кримінального кодексу України про примус виконання цивільних зобов`язань шляхом загрози насильства. Тільки в окремо по кожній статті, співробітникам можуть загрожувати позбавлення волі від 2 до 5 років.

І все-таки, чи потрібно оплачувати кредит? Так, платити бажано, якщо у вас є гроші. Якщо у вас грошей немає, тоді переставайте платити, щоб МФО Манівео звернула на вас увагу. Шляхом переговорів ви можете добитися реструктуризації боргу, дисконту та інших способів полегшення ситуації і більш лояльного вирішення питання.



  • Однак реструктуризація ніколи не була вигідною. Найчастіше пропонують:

  • «Кредитні канікули», коли оплачуються тільки відсотки, а тіло не погашається;

  • Пролонгацію - продовження терміну кредиту і зменшення щомісячного відсотка комісії;

  • Безліч інших варіантів реструктуризації.

Але, жоден із запропонованих варіантів не буває вигідним, так як позичальник все одно переплачує видані йому гроші.

Оптимальний варіант дисконт. Позичальник може домовитися про виплату половини заборгованості, але одним платежем.


Що буде, якщо не повернути кредит мікрокредитній фірмі

Під часом дійсно можуть зробити переуступку боргу факторингової (колекторської) компанії, ні до чого реальному не приведуть. До вас не приїде мобільна група з битами і вимогою грошей. Якщо до вас і виїдуть представники Манівео або колекторської компанії, то максимум, що вони зможуть зробити, це постояти перед вашими дверима.

Судова система стягнення боргів в Україні неефективна. З вас можуть отримати борг тільки рішенням суду. Цей процес може затягнуться на тривалий час, а значить Манівео або факторингової компанії це не вигідно.

З цієї причини залишаються тільки психологічний вплив: дзвінки, листи, повідомлення вам, близьким людям, родичам з погрозами. Не сваріться з близькими не не розлучайтесь. Якщо вам загрожують, спокійно себе ведіть, повідомляйте про статті чинного законодавства, вони кинуть трубку.

Що робити, щоб відстали зі своїми дзвінками з Манівео? Для себе визначте, що ви хочете. Можете заплатити їм частину заборгованої суми одним платежем і тоді від вас назавжди залишаться позаду.


Що буде якщо не віддати кредит МФО

Підіб`ємо підсумки, якщо ви опинилися в кабалі, не поспішайте відразу розлучатися з квартирою або іншим майном за кредит без застави. Для цього, активно використовуйте статті, які вас захищають. Навіть, якщо на вас подали в суд, хоча з Манівео це вкрай рідко трапляється, ви можете:



  • Оскаржити кредитний договір укладений під впливом обману, згідно статті 230 Цивільного кодексу України;

  • Оскаржити договір, під впливом важких обставин і виключно невигідних умов (стаття 233 ЦК України).

В судовому порядку можна оскаржити і незаконні комісії, штрафні санкції. Згідно із законом сума боргу не може перевищувати більш, ніж в 3 рази спочатку взятої суми. Тому, не панікуйте, закон завжди на стороні споживача. Якщо повністю вас судовий розгляд не позбавить від боргу, то зменшить його розмір іноді до 90% загальної заборгованості.








Опубликовано в таких рубриках:
- Кредиты. - Банки и финансовые структуры.
Читайте также...

МФО и банки, какая между ними разница?

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
17-02-2019, 06:39:20
Публикация №_23119

МФО и банки, какая между ними разница?Кредит можно оформить в банке или обратиться в МФО, то есть микрофинансовую организацию. Есть определенные отличия между ними. Сначала нужно изучить все тонкости того, к кому нужно идти и только потом сделать решающий шаг. У тех и других фин. учреждений есть свои минусы и преимущества.
подробнее...

Онлайн кредити, їх плюси

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
05-02-2019, 01:39:16
Публикация №_23111

Онлайн кредити, їх плюси

Гроші мають властивість закінчуватися. Буває так, що це відбувається не вчасно. Наприклад, до зарплати залишається ще кілька днів або трапилося щось, через що потрібно терміново витратитися. Але де можна взяти гроші швидко, якщо не у кого зайняти? Для цього існує спеціалізований сервіс в інтернеті, де можна оформити кредит онлайн в короткі терміни.



подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034556 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
кредит в Манівео кредит под залог недвижимости Алматы Онлайн кредит Микрокредитование здесь займ под залог птс