Чи можна прати чохол на сидіння автомобіля для СТО?






Статья.
чохли на сидіння авто
Добавил: Кир Родионович Борисов
01-08-2017, 19:20:20
Публикация №_22247

Чи можна прати чохол на сидіння автомобіля для СТО?
Вся правда життя в тому, що придбати власний автомобіль може абсолютно будь-який дурень, однак тільки розумна людина дійсно розуміє, що за ним потрібен також правильний догляд. Особливо якщо справа стосується ремонту, який буквально неможливий без використання відповідних захисних чохлів. Але чи можна їх чистити після застосування? Далеко не завжди.

Дешеві чохли для сидінь проти дорогих - головні недоліки

Перше правило покупок - скупий платить двічі, ну а в деяких випадках навіть тричі. Саме тому вибирати чохли на сидіння авто також потрібно з розумом, оцінивши головні особливості обраних варіантів і їх вартість. Як правило, практично всі дешеві моделі являють собою одноразове рішення, яке не підлягає чистці з зрозумілих причин. Це пов`язано з тим, що виробляються вони зі звичайного поліетилену, який просто не витримає прання або високих температур.

Більш дорогі зразки робити подібне дозволяють, так що економія на покупці дешевих чохлів питання все ж вкрай спірне. Без сумнівів, закуповують їх завжди по оптовому зразку від 100 і до 500 штук, але вони дуже легко можуть порватися, прогоріти при контакті з чимось гарячим (наприклад - іскра) і звести весь захист нанівець.

Як випрати чохол на сидіння авто?

Головна небезпека при ремонті автомобіля це не пил і навіть не бруд, чохол допоможе захистити тканину сидіння від масла і жирів, здатних зіпсувати її без будь-якої можливості нормальної чистки. Проте більш дорогі моделі чохлів мають проти цього спеціальне покриття, яке, крім усього, не плавиться при високій температурі.

В результаті для очищення чохла його досить просто випрати при температурі в 40 градусів за Цельсієм, позбувшись від будь-яких забруднень і зробивши його придатним для повторного застосування. Як правило, вони мають універсальний розмір, тому незалежно від конкретної марки автомобіля однозначно зможуть для нього підійти. Так що, в певному сенсі, водій повинен вміти все - лагодити, водити, вчитися, «радувати» свій автомобіль новими «обновками» і навіть прати, що дійсно допоможе сильно економити при ремонті без шкоди якості.






Опубликовано в таких рубриках:
- Автомобили и аксессуары. - Авто.
Читайте также...

2 новинки июня от Manhart

Пресс-релиз.
Добавил: Александр Кравчук
15-06-2017, 19:43:36
Публикация №_22132

2 новинки июня от ManhartВ ателье Manhart Performance в начале июня 2017-ого года было представлено 2 новинки. Первая направлена на тюнинг Mercedes-AMG C63 S, а вторая под названием BMW MHX6 700 подразумевает тюнинг BMW X6 M.
подробнее...

Открытие новых филиалов сервисных центров «КарданБаланс»

Пресс-релиз.
Добавил: «КарданБаланс»
15-06-2017, 19:39:44
Публикация №_22077

Открытие новых филиалов сервисных центров «КарданБаланс»Компания «КарданБаланс» расширяет своё присутствие на территории России и сообщает об открытии нескольких филиалов в Казани, Новосибирске, Екатеринбурге и Воронеже.
подробнее...

Новинки мая от Prior-Design

Пресс-релиз.
Добавил: Александр Кравчук
12-06-2017, 19:49:30
Публикация №_22054

Новинки мая от Prior-DesignВ мае этого года известное немецкое тюнинг-ателье Prior Design представило сразу 2 новинки – аэродинамические обвесы для Mercedes-AMG C63 Coupe и McLaren 570S.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,034689 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
чохли на сидіння авто польская оплетка руля Новинки Prior-Design Mercedes-AMG C63 S Manhart Performance