ВКонтакте скасував реєстрацію за запрошеннями






Статья.
вконтакте
Добавил: Вася
12-07-2011, 20:11:35
Публикация №_1799

ВКонтакте скасував реєстрацію за запрошеннями
На початку лютого вконтакте закрила вільну реєстрацію, мотивуючи це тим, щоб зменшити кількість спаму, але зараз знову все відкрито і доступно, правда тепер реєстрація можлива тільки з прив`язкою до мобільного телефону, читаємо далі...
«ВКонтакте» знову відкрила вільну реєстрацію. Про це повідомляється в прес-релізі соціальної мережі. Тепер для створення нового облікового запису не потрібно запрошення вже зареєстрованого користувача. Потрібно лише вказати номер мобільного телефону, раніше не використовуваного для створення профілю.

Після того, як користувач залишить запит на реєстрацію, на його телефон прийде смс з паролем від аккаунта. В якості логіна буде використовуватися номер зазначеного телефону. Таким чином адміністрація «ВКонтакте» хоче повністю відмовитися від прив’язки акаунтів до електронної пошти. Це потрібно, щоб зменшити кількість спаму і поліпшити захист профілів.

Як повідомляє глава прес-служби соціальної мережі, Владислав Циплухін, дана зміна пов’язана з труднощами, що виникають у користувачів при реєстрації. Технічній службі соц.мережі доводилося вручну обробляти велику кількість заявок.

«ВКонтакте» закрила вільну реєстрацію на початку лютого 2011 року. Після цього нові користувачі могли створювати акаунти лише в тому випадку, якщо вони отримували запрошення від тих, у кого вже був акаунт. Тоді адміністрація повідомляла, що це зроблено для боротьби зі спам-ботами.

Джерело: http://vkprog.org.ua/ http://vkprog.org.ua/







Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,045254 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
вконтакте розваги блогкемп bigmir)net серпухов форум