Теплоізоляційні плити ТЕХНОВЕНТ якісний захист і стильний дизайн фасаду






Пресс-релиз.
ТехноНИКОЛЬ
Добавил: Бурчак Дмитрий
01-11-2012, 17:04:20
Публикация №_7772

Теплоізоляційні плити ТЕХНОВЕНТ якісний захист і стильний дизайн фасаду
Корпорація ТехноНІКОЛЬ як один із найбільших виробників та постачальників покрівельних, гідроізоляційних і теплоізоляційних матеріалів уже впродовж двадцяти років активно впроваджує у виробництво інноваційні технології, враховуючи передовий досвід у галузі енергозбереження. Професійне утеплення важливе не лише з погляду фінансів: зменшення витрат палива значно знижує кількість шкідливих викидів в атмосферу, тому підвищення рівня енергозбереження будівель та споруд суттєво поліпшує екологічність
Мрії про власний будинок у передмісті все частіше стають реальністю, адже різноманітність матеріалів і технологій дає змогу кожному вибрати варіант до душі. Залежно від фінансових можливостей і вподобань замовника будинок може бути збудований за каркасно-щитовою технологією, із оциліндрованих колод або брусів, пінобетону чи цегли. 
Якісна теплоізоляція – невід’ємна складова комфортабельного житла. Доцільність одноразового вкладення коштів в утеплення не викликає сумнівів: це дає змогу заощаджувати до 30% енергії на опаленні та кондиціонуванні – в іншому випадку власнику довгі роки доведеться опалювати не тільки приміщення, а й вулицю. Окрім того, теплоізоляція фасаду швидко окуповується, не зменшує житлової площі, підвищує ефективність і збільшує термін експлуатації будівлі.
Існують різні системи теплоізоляції фасадів. Шарувата кладка – система, у якій утеплювач закладається між зовнішньою стіною і шаром лицьової цегли. Такі будинки виглядають дуже солідно. Облицювальна цегла є довговічною, однак вимагає дорожчого, більш міцного фундаменту та практично не піддається ремонту. 
Нині велику популярність завоювали системи навісних вентильованих фасадів (НВФ) та утеплення з тонким штукатурним шаром («мокрі фасади»). Ці фасадні системи можуть використовуватися не лише під час будівництва, а й реконструкції будівлі, припускають великий вибір оздоблювальних матеріалів, створюють сучасний та індивідуальний вигляд будинку. Їх невелика вага дає можливість підтримувати товщину фундаменту рівною товщині несучої стіни і заощаджувати на заходах із його зміцнення. 
Системи «мокрих фасадів» – шар теплоізоляції, закріплений на поверхні несучої стіни за допомогою спеціального клею і фасадних дюбелів, на який нанесена армована скло сіткою штукатурка і декоративне покриття. Перевагами такої фасадної системи є можливість монтажу на огороджувальні конструкції різних видів, у тому числі щільністю нижче 600 кг/куб.м, а також менша трудомісткість і ціна на противагу фасадам із лицьової цегли. Єдиний мінус – температура, при якій здійснюється монтаж фасаду, не повинна бути нижчою +5° С, оскільки для приготування штукатурних і клейових сумішей використовується вода.
Навісні вентильовані фасади активно використовуються не лише для облицювання офісних та адміністративних будівель, торгових центрів і багатоквартирних будинків, але й у приватному житловому будівництві. НВФ передбачають використання широкого спектру оздоблювальних матеріалів (композитні панелі, керамограніт, сайдинг та інші), а також дають можливість приховати практично будь-які дефекти ізольованої поверхні. Монтування навісних фасадів може проводитися цілий рік за будьякої температури, оскільки для цього не використовується вода. Обмеженням є лише щільність ізоляційної конструкції – не нижчою 800 кг/куб.м. 
Незважаючи на тип теплоізоляції, необхідно пам’ятати, що довговічність і функціональність утеплення залежать від його відповідності будівельним нормам, які визначаються, зокрема, регіоном будівництва, функціональним призначенням об’єкта, кліматичними параметрами приміщення тощо. Усі ці особливості влаштування теплозахисту конструкції слід врахувати у виконанні теплотехнічного розрахунку, за результатами якого можна визначити необхідну товщину утеплення. Паропроникність кожного наступного шару повинна бути вищою від попередньої (у напрямку з приміщення на вулицю), інакше надмірна волога буде накопичуватися в утеплювачі та знижуватиме його теплоізоляційні властивості. 
Правильно виконані теплотехнічні розрахунки забезпечать енергоефективність і надійність конструкції.
У результаті численних експериментів зі складом і способами нанесення сполучної речовини компанії вдалося отримати різноманітні за властивостями матеріали: із хаотичним і впорядкованим розташуванням волокон, із високою вітростійкістю, міцністю на стиск і низьким водопоглинанням. Одним із найважливіших критеріїв у виборі теплоізоляції для житлового будинку є пожежна безпека, тому перевага віддається негорючим матеріалам. 
Спеціально для систем штукатурних фасадів був розроблений матеріал ТЕХНОФАС – легкі гідрофобізовані плити на основі кам’яної вати, які мають високу міцність на відрив шарів, стабільні розміри, здатні витримувати температуру до 1000° С і навіть є засобом вогнезахисту для металевої підконструкції у НВФ.
Теплоізоляційні матеріали на основі кам’яної вати виготовляються з розплаву гірських порід габбро-базальтової групи. Розплав витягується в дуже тонкі, але надміцні волокна, які за допомогою органічного сполучного формуються в плити. Довжина волокон, їх розташування, склад сполучної речовини та рівномірність її розподілу в товщі плити безпосередньо впливають на її теплоізолюючі можливості. 
У вентильованих фасадах використовуються теплоізоляційні плити ТЕХНОВЕНТ СТАНДАРТ, розроблені для навісних фасадних систем. Використання таких плит дає змогу відмовитися від гідровітрозахисних плівок і збільшити пожежобезпечність фасадної системи, оскільки плівки легко спалахують і сприяють швидкому поширенню вогню по фасаду будівлі.
Плити ТЕХНОВЕНТ мають низьку питому вагу, тому легко прикріплюються до частин будівель і споруд за допомогою тарілчастих (фасадних) дюбелів. Вони не мають обмежень у кліматичних зонах експлуатації: матеріал стійко переносить вплив як екстремально низьких, так і високих температур. Завдяки особливій волокнистій структурі він зберігає стабільність розмірів і фізикомеханічні властивості в експлуатаційних умовах.
Корпорація ТехноНІКОЛЬ підтримує стабільно високу якість своєї продукції, тому використовуючи у фасадній системі житлового будинку теплоізоляційні матеріали компанії, можна бути впевненим в енергоефективності та привабливості будинку. 
Усі теплозахисні матеріали Корпорації виготовляються на заводі «ТЕХНО» (м. Черкаси), який є першим вітчизняним підприємством із виробництва мінераловатної негорючої теплоізоляції в будівельній галузі. Для досягнення найкращих фізико-технічних та експлуатаційних характеристик, а також задоволення потреб клієнтів підприємство активно співпрацює з провідними проектними інститутами та архітектурними майстернями.
Ідея використання фасадів зі стильним і сучасним дизайном, високими теплозберігаючими властивостями, пожежною безпекою та довговічністю знаходить усе більшу підтримку серед населення. Нині Науковим центром Корпорації ТехноНІКОЛЬ створено також інтерактивну програму-посібник із вибору теплоізоляційних систем 
http://www.tn.ru/data/navigation/index.php. 
«ТехноНІКОЛЬ» 
Служба технічної підтримки 
0 800 50 07 05 
www.tn.ua 






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,072105 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
ТехноНИКОЛЬ теплоизоляция саморезы навесной фасад K-Flex продажа мрамора