Гарячі тури - що це таке?






Статья.
Тури в
Добавил: Харчук Сергей
06-09-2012, 18:33:53
Публикация №_6997

Гарячі тури - що це таке?
"Гарячі путівки" - ці слова, напевно, знайомі дуже багатьом. Для професіонала вони звучать трохи інакше - "спецпропозиція". Більшість працівників сфери туризму відпочивають якраз по таким спецпропозиціям - практика, яка існує в усьому світі і полягає в різкому зниженні ціни на путівку за кілька днів до від`їзду.
    Як правило, великі фірми заздалегідь викуповують місця в готелях і на літаках, розраховуючи відправити певну кількість туристів у сезон. З різних причин кілька путівок залишаються не проданими. Їх продаж за собівартістю або нижче її і є настільки улюблений багатьма процес покупки "гарячої путівки". Мета проста - знизити втрати які фірма понесе якщо ці місця "згорять". "Крайній термін" (dead line), після якого путівка перетворюється в "гарячу", варіюється від 2-4 днів до безвізових країн та до 7-10 днів в країни, в які необхідно оформити візу (так як необхідний запас часу для відкриття візи). 
  Викуп місць в готелі дозволяє турфірмі вийти на ринок з конкурентноздатною пропозицією. 
Місця в готелях викуповуються на весь сезон з травня по вересень - жовтень. Це умова власників готелів, тому що їм необхідно заповнювати місця і в травні, коли люди тільки розгойдуються, і в жовтні, коли основна маса народу вже відпочила. До речі, гарячі путівки http://poizdka.net/2553-garyachi-tury-garyachi-putivky.html з`являються найчастіше саме на початку або наприкінці туристичного сезону, тому що традиційно пора відпусток у - червні-серпні. Але, як відомо, на тому ж Середземномор`ї температура в травні +25, а ціна на курортах і на путівки нижче. 
  Як бачите, в "гарячих" путівках немає ніякого підступу - потрібно тільки розуміти механізм їх утворення. Дійсно, вигода покупки "гарячої" путівки істотна, але як купити "гарячий тур"? Приблизно також як ловлять рибу! Закидаєте вудку і чекаєте... 
  А якщо серйозно: визначтеся з періодом часу коли ви хочете відпочити. Повідомте менеджеру Вашої турфірми про своє бажання купити "гарячий тур" і якщо у Вас є можливість виїхати за першим дзвінком - чекайте... По справжньому вигідні пропозиції бувають "сьогодні на завтра" або "сьогодні на сьогодні". Швидше за все Вам пощастить.
Туроператор "Джакера Тревел"
м.Київ, вул.Мала Житомирська, 20-В






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,107787 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Тури в путівки в Львов экскурсии Ukraine tour Измайлово Одесса туризм