Ще один крок на зустріч бездомним тваринам в Українi






Пресс-релиз.
FOUR PAWS
Добавил: FOUR PAWS
20-04-2012, 23:16:15
Публикация №_5397

Ще один крок на зустріч бездомним тваринам в Українi
18 квітня 2012 року Київська міська Адміністрація приєдналася до FOUR PAWS, підписавши Меморандум Взаєморозуміння.
Представники міжнародної організації із захисту тварин FOUR PAWS та Київська Адміністрація, в особі Першого заступника Глави КМДА Олександра Мазурчака, підписали Меморандум про Взаєморозуміння, підтвердивши свою рішучість втілювати гуманні рішення проблеми бродячих тварин у Києві.
Керівник проекту FOUR PAWS, д-р Амір Халіл (Amir Khalil), заявив, що організація буде здійснювати інтенсивну стерилізаційну і вакцинаційну програму для бездомних собак у Києві в найближчі тижні, що сприятиме вирішенню проблеми бродячих собак у довгостроковій перспективі. У свою чергу, заступник Глави КМДА Олександр Мазурчак привітав FOUR PAWS в Україні та місті Києві і пообіцяв, що КМДА сприятиме діяльності міжнародної організації FOUR PAWS.

Цитата від Олександра Мазурчака: «Ми раді можливості працювати з FOUR PAWS і використовувати міжнародний досвід організації задля вирішення проблеми бездомних тварин гуманним шляхом»

"Ми дуже раді співпраці з містом Києвом", говорить д-р Амір Халіль. "Ми вітаємо дії муніципалітету із приєднання до FOUR PAWS, а також підтримку багатьох місцевих організацій із захисту тварин в Києві і по всій Україні. Тим не менш, багато зусиль необхідно направити на удосконалення законодавства про захист тварин і бродячих тварин, зокрема"

У лютому 2012 року, після інтенсивних переговорів, організація FOUR PAWS підписала Меморандум про співпрацю з Міністром екології та природних ресурсів України Миколою Злочевським з метою реалізації програми стерилізації в найбільших містах України.

30 березня 2012 колона з одинадцяти машин для порятунку тварин організації FOUR PAWS прибула до Києва. Крім того, в Києві FOUR PAWS почала співпрацювати з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, впроваджуючи навчальні курси для місцевих ветеринарів та студентів, в яких демонструються новітні методи стерилізації тварин. 39 студентів одразу погодились підтримувати проект в якості волонтерів. Завдяки командам добровольців з України та усього світу FOUR PAWS матимуть можливість допомогти тисячам безпритульних тварин в найближчі місяці. Стерілізаційна програма в Києві розпочнеться 23 квітня.

Для отримання додатковоїі нформації звертайтесь: KimPhillips +38067 481 1246 kim.phillips @ vier-pfoten.org

Контакти представників агенції:

Олег Баклажов (PR&C)
+38067 548 5055
[email protected]

Стежте за активністю організації «FOUR PAWS» онлайн:
www.facebook.com/FourPawsUkraine






Опубликовано в таких рубриках:
- Общество. - Мир домашних любимцев. - Культура. - Политика.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,091593 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
FOUR PAWS четыре лапы развивающие игрушки конкурс Мини-МБА в сфере лояльности OKTOGO.RU